louis vuitton

Príspevok v téme: louis vuitton
monika+íá

dobry den baby, bola by som rada keby ste poradili ako poznate pravu vuittonku cez nakup na internete. ja som nasla jednu vuittonku ktora sa mi pači, pise sa ze ma kartu pravosti, ale troska ma zarazila cena &/osemtisic tristo korun/ a to sa mi vidi na vuittonku malo. akek mate skusenosti s kabelkami tejto značky

kitten

ved to je to ;) to som cela ja vzdy hladam nieco originalne co ma malo ludi ;)
vies kolko vuitoniek tu beha /kde sa nachadzam// za hranicami//no by si si oci vyocila take som ani nevidela a 99% originaly normalne aj "zimne vydania kabeliek" hehe take chlupate LV nieco podobne ako je toto
www.migliorscelta.it
mne sa ajn tak paci najviac asi tato :)
www.migliorscelta.it

monika+íá

kitten mne sa pači troska iny styl, ale musim povedat ze aj tieto su pekne, hlavne originalne, asi som ani takuto este nevidela, čize je to super ked s nou nebeha kazda baba po namesti

kitten

no ja nedam zanic znacku GEORGE GINA & LUCY tieto kabelky su originalne!!!hlavne ta pracka na nich
nenasla som taku ako mam ja ale tu je podobna
farm4.static.flickr.com

monika+íá

baby este by ste mohli napisat ake kabelky sa vam pačia kde si kupujete a tak. ja mam tu jednu maličku LV a guessky a mamina ma tiez tu LV čo som spominala v uvode tu sme jej kupili na patdesiatku, predtym si kupovala vacsinou na dovolenke ako suvenir