Vztah

Príspevok v téme: Vztah
marecek

Proste s frajerkou budeme za chvilku uz rok. a za ten cas sa toho stalo vela... par rozchodov (z jej strany vsetky). tak. a proste po poslednom sme sa dohodli ze ak jej nejaky chalan napise ze ju lubi okamzite s nim skonci pisat alebo take daco... a jeden taky kamarat dlhsi cas jej to napisal a ona s nim veselo chodi von. boli sme dohodnuty na stredu ze pojdeme dakam sa prejst a mi zavoalala ze to padlo a pred chvilkou mi oznamila ze tam bola s nim. a ece mi hovori ze kebyze mi to nepovie tak to bude horsie... co mam robit??? mam chut sa rozist,ale nedokazem to.

jana2

Marecek,na čo ti je baba,ktorá ťa má za piate kolo na voze?Si pre ňu dobrý iba vtedy,ked nemá iného.Vykašli sa na ňu.Dievčat je plno,nájdeš si inú,lepšiu, spoľahlivejšiu,ktorá bude iba tvoja.Toto fakt nemá budúcnosť.

slusny_muz

To je fakt, nemozes nehat zo sebeou zemetat. Vykasli sa nanu, ved ona si Ta vobec nevazi a uraza Ta. Najdi si nejaku inu...

vlasta

marecek,kolko mas rokov?Podla toho co pises musis byt bud velmi mlady,alebo...,ked das so sebou tak zametat.Hovori ti nieco,mat svoju hrdost?Neuc dievcata,aby s tebou takto jednali,lebo bude z teba babochlap.