Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Test kozmetiky

Lucinka33

Prepacte za odklon od temy :) Ja mam tiez ten s citronovym kvetom a marhulou, zatial som si s nim umyla vlasy len dvakrat, ale fakt sa mi ovela viac lesknu. Citala som na inom fore, ze niektore baby mali z neho tiez splasnute vlasy, ale tie maju jemne vlasky. Mne zatial vyhovuje, uhladil moje nepoddajne vlasy. Uvidime ako to bude po dlhsom pouzivani.

Mimi323

Lucinka, tak sa teším, a som zatiaľ lepšiu masku nemala. A tá ovocná super vonia a ešte k tomu za také peniaze.

Ja mám alverde šampón ale ten s citronovým kvetom, žltý. Je dobrý, ale zdá sa mi, že mám spľasnuté vlasy a elektrizujú mi, tak neviem. Ale určite je lepší ako Head an shoulders alebo Elseve...

kikina

ako vidim, trosku je tu trošku väčší odklon od pôvodnej témy:) Ja sa k nemu ale pridám... dneska som si kúpila šampón ALVERDE s ibiškom a aloe vera, uvidíme aký bude:) Nemám veľmi suché vlasy, ale chcem si ich nechať narásť veľmi dlhé tak musia byť silné. Aké s nim máte vy skúsenosti?

Lucinka33

No Mimi, pisem az dnes, vcera som nemala cas. Maska sa mi paci, zda sa mi, ze regeneruje viac ako masky, co som mala predtym. Vlasy su hladsie a aj menej krepovite. Uvidim ako to bude vyzerat po dlhodobejsom pouzivani. Som spokojna :)

Lucinka33

Mimi, este sa ta chcem opytat, ty si tu masku davas na celu dlzku vlasov alebo len na dolnu polovicu, teda hlavne na konceky? Lebo ja si vacsinou davam len na konce, aby sa mi nemastili, ale neviem, aka je tato maska.

Najčítanejšie články