Cawte idem spravit taky test ze na polovicu tvare budem pouzivat garnier essentials a na druhu balea young aby som videla ktora je lepsia:D co myslite nemoze mi to nejak ublizit? budem vidiet rozdiely?...v kazdom pripade napisem ako to dopadlo:D
Test kozmetiky
veika - budem rada, ak sem napíšeš výsledok. Určite si ho každý rád pozrie, kto sem nazrie.
BABY NOO AKOZE DIKY ZE TUTO TEMU POUZIVATE AKO POKEC...MIMO TEMY ale newa no od dnes zacinam no...ale ked to nikoho nezaujima asi nemusim napisat vysledok...
Mimi, tak to je super, mozno ho aj ja niekedy vyskusam, aj ked nemam jemne vlasy, ale mal by byt dobry podla toho, co som citala.
vlasovy balzam genera, -odkaz odstránený- postupne budem drazit aj ostatne
Mimi, tak potom napis, aky je ten sampon. Som zvedava.
Má ALVERDE niaku vyživujúcu masku na vlasy? Alebo WELEDA? Alebo niaka iná prírodná značka čo sa dá bežne dostať v DM-ke?
ja som si s tým ibištekovým dneska po prvý krát umyla vlasy,a mám ich krásne hladké a jemné. Len sa mi zdá, že su trošku spľasnuté- ale to je u mňa dobré, lebo po iných šampónoch mám deň po umytí taký objem, že vyzerám ako keby som "strčila prsty do zástrčky" :). Uvidím ako to bude po ďalších umytiach, ale zatiaľ som spokojná-určite lepšie ako cistrusová BALEA, ktorú som používala pred tým.
Inak ja mám mastné vlasy, ale dlhé, takže musím vyživovať:)
Mimi, nemam vlastnu skusenost, ale na jemne vlasy by mal byt dobry ten s olivami a hennou. V nemeckom Oko teste dostal znamku velmi dobry. Mohla by si skusit, ale ten az tak pekne nevonia. Ja by som chcela skusit aj ten s aloe a ibistekom nabuduce alebo s brezou a salviou. Ked sa ti chce citat, tu toho najdes viac: dlouhevlasy.cz