Ahojte mam taky problem ze citim tupu bolest na pravej strane brucha a trosku aj pri pravom semeniku.Semenik nemam zvacseny a cca pred mesiacom som bol na komplet vysetreni u urologa a z jeho strany vsetko v poriadku ale ta tupa bolest stale pretrvava a neviem od coho.prosim ak mal niekto nieco take tak poradte .vdaka
Semenik
Bolel ma semeník, z neho ma pálil semenovod a prechádzalo to cez hrazdičku do pravej časti podbrušia. Po dlhých útrapách som presvedčil urológa na kultiváciu semena. Bol tam pre množený Streptoccok. Po antibiotikách sa to síce utlmilo ale neodznelo. Začal som používať Hlivu ustricovitu a C-vitamín , ale vo veľkej dávke - denne. Zabralo.
MNA BOLI UZ DLHSIU DOBU PRAVY SEMENIK CITIM PODNIM NEJAKE HRUDKYA JE AJ TAK VISIE POLOZENY AKO LAVY CO TO JE ?
Mam nieco podobne zacalo to brnenim semenika a postupne ma zacina boliet viac a viac aj bok aj semenik. mesiac pred tym som si nasiel v ejakulate krv, bol som na vysetreni u urologa povedal som mu aj o tej krvy ale nic mi na to nepovedal.povedal ze nic neciti ani hrcky ani zapal. Krv mi ale nebral. cize zajtra idem na krv a dam sa vysetrit na nejaku bakteriu. Myslim si ze to mozem mat aj s pohlavneho styku lebo ochranu casto neúpouzivam. dufam ze uz zistia co mi je lebo takto ma stoho asi jebne.
ano nieco aj ja take mam a neviem co?este niekto nieco?vdaka
Mam podobny problem, boli ma bok, ako keby som ho mal nachladnuty, a niekedy ta bolesť siaha až na pravý semenník, nieje to silná bolesť, skôr iba taky pocit, čo to môže byť, že by nejaká reuma ?
ano moze lebo mam sedave zamestnanie pred PC.este niekto nejaky napad?
Moze to byt aj nervoveho povodu z bedrovej chrbtice.