Chcela by som ist gynekologovi na predpis antikoncepcie. Co ma tam caka (som este panna)?
Gynekologia
to je este male skvrna ma len sedem, ale myslim si ze som dost liberalna matka a vecne mame plny dom jej kamaratiek a potom som cestnym hostom na ich modnych prehliadkach - chuda moj satnik
asi ta to moc nepotesilo, myslis ze sa zmenim, ked bude mat 16???
to syma: mozem vediet, kolko ma tvoja dcera rokov?
neviem ninuska ci je to spravny postup, pokial by slo o moju dceru, ktora by sla prvy krat na gynekologicku prehliadku a predpisanie antikoncepcie, urcite by sme trvali na pecenovych testoch
ako potom bude po polroku vediet, ak nebude nieco v poriadku, ci to mas HAK alebo z niecoho ineho?
no ja som bola a len mi ultravukom nieco pozeral,len som si trosku stiahla nohavie,ani mi krv nebral a predpisal antikoncepciu
mala som fobiu z inekcnych ihiel a pri kazdej injekcii a odbere krvy som odpadla zo strachu
prve tehotenstvo som nemala bezproblemove, mali to byt dvijcence, ale jedno bolo mimo maternice, bola som v nemocnici tri mesiace a kazdy druhy den mi robili odbery krvi a ja som vzdy odpadla, na to mi sestricka "prehovorila do duse", mlada pani uz sa prosim vas spamatajte, ved nielen skodite sebe ale aj dietatku od vtedy sa nebojim a neodpadavam!!!
tak ti hovorim to iste!!!
to syma: Velmi sa bojim tam ist :( Uz len kvoli tomu odberu
syma,
konecne ziaris-hura!!! gratulujem :)
to vanesa :( what's up???
to syma: :(