Skakanie cez svihadlo

mackousko

Sranda ako vytahujete cez rok stare temy aspon som si precital co som napisl pred rokom (vtedy som bol mackom po dlhom case som sa zmenil na mackousko ale neni to tym ze sa mi zvecsili usi) Pisal som teraz troska mimo temy ale ozivilo mi to spomienky ked som bol este tucny a mosel som to sem napisat dakujem vendou ;-)

mackousko

Sranda ako vytahujete cez rok stare temy aspon som si precital co som napisl pred rokom (vtedy som bol mackom po dlhom case som sa zmenil na mackousko ale neni to tym ze sa mi zvecsili usi) Pisal som teraz troska mimo temy ale ozivilo mi to spomienky ked som bol este tucny a mosel som to sem napisal dakujem vendou ;-)

vendou

Svihadlo je vyborna vec na chudnutie a kondiciu. Treba skakat bud hned rano alebo pocas dna ale za pomoci nejakeho spalovaca (aspon 4x do tyzdna). Treba menit techniku preskoku prave aby sa predislo jednotvarnosti a namahania klbov (beh viac opotrebovava klby). Samozrejme treba upravit stravu. Ja mozem len odporucit. Vylsedky sa zarucenie dostavia.

macko

Radsej si zabehaj to viacej pomaha, i ked sa mozno stanes posmechom pre okolie. A skakat cez svihadlo alebo behanie nema cenu ak trva menej ako 30 minut pretoze priblizne po 30 minutoch sa zacina spalovat tuk.

gullino

Svihadlo je dobre , pokial si basketbalistka , tak na vyskok . Ale inak co je hardcore na chudnutie , sa natri solou , a v saune si zaskac . ( overene )

valery

ja som skakala 30min denne na svihadle a za tyzden som schudla 2kg ale dalej som s tym nepokracovala lebo ma strasne boleli nohy a klby, cize moj nazor na svihadlo je taky ze na nom netreba skakat castejsie ako raz za tyzden a dlhsie ako 15min

hm

ja som čitala už kade tade (čitam veľa) že švihadlo je učinne posilnuje svaly a tak...ale netreba skakať vysoko lebo to veľmi škodi klbom, treba mat pevnu športovu podprsenku a hadam ti netreba pripominať že musiš skakať pravidelne a tak isto uprednostniť zdravu stravu pred sladkosťami a neviem ešte čím...nečakaj že par krat do dna si poskačeš na švihadle a si zrazu chudunka...

mirco

Za prve ak mas obezitu alebo tazku nadvahu tak skakanie na svihadle by som neodporucal. A za druhe to ze cvicis neznamena ze automaticky zacnes chudnut, dam priklad ak zjes napriklad margotku tak treba behat 2 hodiny aby si utratila energiu z nej. Treba vediet ako, co a kedy jest.

lenka22

len skakat cez svihadlo ti velmi nepomoze, musis sa venovat roznorodym cinnostiam aby si dosiahla aky-taky vysledok. A ked uz skaces tolko cez to svihadlo tak dufam ze mas aspon dorbu podprsenku, aby si si prsia nehladala niekde na kolenach....