Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som z toho nestastna...

Príspevok v téme: som z toho nestastna...
lussie

mam priatela s ktorym sa stretavane tak kazdy tyzden raz. alebo chodim na vikendy k nemu.ide o to ze sex s nim sa mi velmi paci vzdy som velmi vzrusena aj on jednoducho je uzasny..no este sa mu nepodarilo urobit ma (oral).sama to dokazem no som nestastna z toho ze neviem preco to nedokazem ked ma robi on jazykom. sex s nim ma bavi ale toto jedine ma trapi.ja ho dokazem urobit iba v polohach kedy makam ja... myslite ze je to psychyka? alebo neschopnost? ja neviem co dalej s kym sa mam poradit. aj s nim som to preberala on mysli ze je to psychyka, vraj niesom uvolnena.len po tych 20tich minutach mi uz pride divne ze sa nemozem urobit :(a potom je to naozaj o tej psychyke ked zacnem rozmyslat co mi je a preco.poradte mi ak sa da.ako sa toho zbavit :( a dalsi problem chce aby som si to pred nim robila sama a ja neviem ako na to... mam 21 rokov a polrocny vztah, poradi mi niekto???

tojejedno

ved ale nie kazda baba ma ten "dar" dosiahnut orgazmus:( bohuzial, je to tak...pokial ma priatel poriadne nedrazdi rukou tak sa nikdy nespravim...a pritom nie je chyba v priatelovi, vsetko robi tak ako ma...proste smola

me for me

no po prve ked si to pred nim sama nechces robit tak to nerob...je to o psychike,skus sa s nim castejsie otvorene o sexe rozpravat,uvolni sa pri nom..mozno vam pomoze aj dlhsia predohra..