Aký máte názor...?

Príspevok v téme: Aký máte názor...?
fili

S priateľkou sme si vraveli naše sex.predstavy a ona sa mi zdôverila,že by chcela mať na chvílu penis a chcela by do mňa vniknúť a skúsiť aké to je.Ale tak,že ja by som mal vagínu a inak ostal chalan.Zdalo sa mi to čudné no keď sa nad tým občas zamyslím-keby inak ostala ako zena(prsia,hladka pokožka)...a aj by som inak ostal ako teraz+vagina :-)...bolo by to zaujímave cítiť čo cítia ženy.Je to príliš divné?

123

no, myslim ze tiez by som niekedy rada vyskusala sex v muzskej "koži" :-) zo zvedavosti. a toto je uplne normalne, neboj :-)

kiri

...aj ja by som to chcela...ale s tym rozdielom, ze by som sa vymenila so svojim drahym na mesiac - ja do jeho tela a on do mojho....jeden den je malo...mna by zaujimalo celkove sexualne vedomie a spravanie chlapov a tiez by som chcela, aby ten moj zazil zensku periodu a pochopil, preco sme nervozne a nesvoje....a tiez aby zazil fantasticky zensky orgazmus...

fili

No,za zvratene to az nepokladam,len take divne sa mi to zdalo na zaciatku.Ale z inej strany-je to asi fakt prirodzene chciet pociti to,co citi ten druhy.

nell

filio, mne cisto predstava, ze by chcela vediet, ako sa citis ked do nej vnikas, nepripada nijako divna.. Mna by to tiez zaujimalo a chcela by som vediet ako sa chalan pri tom citi, ake to je. ale to, ze by chcela mat len penis a nadalaj by ostala zenou, to je troska zvlastne.. .. Az zvratene to asi nie je. len zvlastne. :-) 123456 to pekne vystihol(la)

123456

a tebe nepadne dobre predstava, ze si na chvilu zenou a mozes si ohmatat prsia, muslicku a secko ostatne? podla mna je to uplne normalne...

inkognito

no uz len to je zajimave si predstavit ze by si bol napr cernoch.
velakrat som sa namotal ze by som mal vaginu a mohol si do nej tooooolko vecy nastrkat.
a nie jednu palicu ktora ma iba jednu krabicu :(