zdravim ...moja priatelka strasne malo je ...niekedy za den nezje skoro nic ..neviem co mam robit bojim sa ze to bude mat nejake nasledky, malokedy sa mi ju podary presvedcit aby nieco zjedla ...vzdy mi odpovie ze keby sa najedla tak jej bude zle..suvisia nejake choroby s tym ze tak malo toho zje?
moja praitelka strasne malo je
..ešte niečo.. keď je to len stiahnutý žalúdok, alebo nechutenstvo, nech skúsi brať B-komplex s probiotikami, zvýši sa jej chuť do jedenia.
Cody, nemusí to byť hneď anorexia. Napríklad môže mať začínajúci syndróm dráždivého čreva. Vtedy jej môže robiť jedlo zle, hociaké jedlo, niekedy sa človek napije a cíti nevolnosť.
POdla mna je smutna,ze ma taku jebnutu kamaratku,co riesi jej problemy na verejnom fore.A preto neje.
Anorexia... asi, moja kamoska uz neje 4 roky ma 39kg a 33 rokov... Jej uz nevie pomoc nik! A stale si pripada tlsta!!!
nahovor ju na zeleninové šaláty.. a zdravé veci.. ako na babu by to mohlo zapôsobiť
..neviem ona po jedle nezvracia..len je jej tazko ...to bude asi tym ze ma uz dost stiahnuty zaludok..:((
hej súvisia, napr. anorexia, amnémia, mdloby, odpadávanie, trasenie tela, má to veľa následkov a môže to skončiť smrťou
nemôže mať anorexiu?