Mamka mi zistila anorexiu..

Príspevok v téme: Mamka mi zistila anorexiu..
martinaT

ahojte,mam 14rokov mamka mi zistila anorexiu klamat tu nebudem nikoho,no povedala ze musim pribrat a vyhrazala sa mi...chcem na vahe sice pribrat ale nie na postave:((jem normane uplne iba nejem veceru,tym si citim taky pomaly metabolizmus neviem preco:(anorexiu mam vise rok ...pomozte a dajte nejake rady co jest na veceru aby som nepribrala...

a co cvicit?je pravda ze ked sa cvicia drepy tak stehna y nich hrubnu?

som zufala,kazdy ma tu ignoruje,ale nikto zdravy nevie co je anorexia:(dakujem

CMu_Q

a ece: kedze ja mam 160/45 a som chuda, neverim ze ty by si pri takej vahe ako mam ja bola uz tucna (ako pises).... aj keby si tie dva kila pribrala do normy, t.j. 47 aj tak by si bola normal ! ! ! PS: sak ked ces, poslem ti fotku mojej postavy, a mozes aj ty....

CMu_Q

...ved dobre, mozno genetika (otec je moc chudy, mamina nie),...ale ide tu o pomer ze ja mam 160/45 a ty 160/34 ci kolko si to pisala....a ked uz viem, ako ja vyzeram na taku vysku a vahu, tak cca si viem predstavit ako aj ty, pozri to ako teraz vyzeras urcite nie je nikomu prijemne, lebo koho zaujimaju kosti,...normalne jedz, nehovorim ze teraz musis mat dajme tomu 50, staci ti 47(pri tejto vahe pise BMI-uz normalnu vahu) pod 47 je podvaha - pisem to vzhladom k tejto vyske, oki?.... takze nemusis byt ani tucna, len proste jedz tak aby si vyzerala ako ZENA ! ! !

martinaT

lenze ty si asi tak geneticka danna ked si chuda pri 45kg ja mozem vyzerat ako ty ved mame rozdielny metabolizmus ty ho moyes mat akurat uplne rychli alebo si chuda geneticky...bola si niekedy tucna?ak nie,tak si taka prirodzene ja nie!

CMu_Q

a ked posilujes, samozrejme ze ti trosku stehna zhrubnu, ale to sa ti len vyformuju svaly...v prvom rade zacni normalne jest, lebo nebudes vediet ani len cinku zdvihnut.... sorry ze tak surovo, ale ked si povedala ze este chudnes, tak si vazne chora, ja uz zacinam neznasat svoje telo preto ake je chude (sak to otras vyzera tie kosti, chcem vyzerat ako normalna zena a nie ako kostra) tak sa spametaj cim skor a vazne sa nad sebou zamysli, co z nas bude kost a koza? tak to nie - NIKDY VIAC ...

CMu_Q

omg, mne uz nadavu ze som cchuda ako spilka a to mam 160cm, 45kg ... to nechapem,sak teba asi ani nie je vidno, len priber, ze na teba ludia budu moct pozerat lebo je to hrozne ! ! ! a normalne jedz a nie ze na veceru si nic nedas, musis jest! nie zrovna nic mastne, ale take cestoviny na veceru bodnu.
PROSIM TA DIEVCA, spametaj sa, viem aka som ja chuda, ale teba si uz ani neviem predstavit (ja mam 20r.)

martinaT

uz mi to viaceri potvrdili,bojim sa pribraj,mam z vahy stres ,stale yniyujem hmotnost...cvicim ...proste anorexia

klaudika

martinaT: no ja som na tom tiez podobne...veceru ked tak malo...tiez mam 14...ale necitim ze by som mala anorexiu..preco si myslis ze si anorekticka?