(mam20r)Chcem vam povedať čo sa mi stalo.Jeden sudny den ma začala bolieť hlava a neprestavala trvalo to tyzden asi a postupne sa to stracalo.No ale ide o to ze som chodil po vysetreniach lebo nikdo nevedel nič zistiť(a ani nezistili mohol to byt stuhnuty nerv niekde čo mi sposobovalo to točenie-Ja som jednu noc spal bez trička a bola mi zima tak asi to) len teeraz na Magneticke Rezonancii mi zistili toto:citujem správu
Infratentorialne IV.komora v strednej rovine.V oblasti výstupu bulhárnych nervov,PC uhla,Intramentálne a v oblasti labyrintu a kochley nediferencujem známky akustického neuronómu alebo inych ložiskových zmien,známky zapalu nesledujem.Venózna tromboza nie je prítomna.Drobný polyb sfenoidálneho sinusu v pravo.Bez sekrečnej hladiny.Supratentoriálne ložiskové zmeny nesledujem n FLAIR a T2 váženom obraze intra,extraxiálne komora bez presunu a deformácie.Subarachoidálne priestory formované
ZÁVER!-"Supra infratentoriálne je fyziologicky nález.Drobný polyb v sfenoidálnom sínuse v pravo."
PS:Odbornici no čo nato hovoríte??