Mám obrovský problém. Mám zväčšené pysky ohanbia. Je to hnus. Vytvára sa mi tam biela hmota, dodržiavam však hygienu. Používam intímne prípravky. Čo to spôsobuje? Neštípe to, ani nedráždi len zapácha. Máte niekto podobný problém?
Ako sa toho zbavím, aby som bola po celý deň svieža?
Vopred ďakujem za pomoc.
Mám zväčšené pysky ohanbia
Zdenka,mala som podobny problem,ale mala som zvacseny iba jeden vnutorny pysk.Bola som z toho velmi nestastna,lebo obycajna chodza,sport,nosenie nohavic mi robilo problem.Dost dlho som sa trapila,ale prisiel cas,ked uz sa nedalo inak a na internete som si nasla sukromnu kliniku a isla som na plasticku operaciu.Robili mi to v lokalnom umrtveni,po operacii ma to bolelo niekolko dni,ale stalo to zato.Pokial Ti to robi velky problem,radim Ti chod na operaciu a urcite budes spokojna,aspon ja som.Operacia na jednej strane stoji zhruba okolo 5 000 Sk.Citim sa skvele a vyzera to dobre.
Ahoj Zdenka najprv zajdi za gynekologom povedz ze mas pachnuci vitok a ked sa to polesi co dufam tak uvidis co s tymi pyskami! Ja si myslym ze mužom sa to paci ale ak ti to vadi chod na plastiku.
Ak ste si nevsimli, ju trapi zdravotny problem, nie esteticky....
vy mate teda problemy. vsak sem pisu aj ludia na vozicku alebo s nadormi a vy sa tu trapite s velkostou pyskou.. kolko mate rokov? 10?
co si ich nenatieras s Canestenom? Ta biela hmota bude nejaka pliesen alebo bakteria, ked hovoris ze zapacha..
netrap sa tym,vela chalanom sa to paci..
lilkiki- a kde si si dala tu operaciu robit? kolko stala? bolelo? vyzera to krajsie?
vazne nad tym uvazujem, tak ak si bola na tej operacii, napises mi nieco blizsie o nej :) pls..
Tak toho sa zbavis ledazeby plastickou operaciou moja.Aj ja som to mala a nic ine nepomohlo