Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám zväčšené pysky ohanbia

Príspevok v téme: Mám zväčšené pysky ohanbia
zdenka

Mám obrovský problém. Mám zväčšené pysky ohanbia. Je to hnus. Vytvára sa mi tam biela hmota, dodržiavam však hygienu. Používam intímne prípravky. Čo to spôsobuje? Neštípe to, ani nedráždi len zapácha. Máte niekto podobný problém?
Ako sa toho zbavím, aby som bola po celý deň svieža?
Vopred ďakujem za pomoc.

LIZATKO

sisa nevadi, ze mas kramy, tak mas mykozu z antibiotik, to sa aj mne stalo, nic sa neboj ma to vela zien, to mozes dostat z hocicoho, nieje to pohlavna choroba, prides, povies, ze si brala atb, ze mas mykozu, ze ta to svrbi, mas taky husty vytok a on ti da mast, alebo cipky, sprchuj sa s cistou vodou zatial do 3-4 dni by amlo prejst.

matamata

sisa ked mas takyto problem kludne mozes ist za gynekologom aj cez kramy..akutne pripady sa beru..necakaj do stredy lebo sa ti to akurat zhorsi

sssssisa

LIZATKO ano braala amoksyklav abo tak nejak tak to do stredy nevdrzim lebo mam teraz aj kramy neda sa to nejak zmiernit lebo to sa neda vydrzat

sssssisa

poradte mi ja mam trosku iny problem na vonkajsej strane ma stipe, svrbia velke aj male pisky ohanbia co to moze byt a z mocovej cesty jakeby som mala vytok tyzden predym som sa liecila na nejaku bakteriu v moci co by to mohlo byt ako sa mam toho svrbenia zbavit nemozem sa ani dotknut DAKUEJEM
PROSIM O RYCHLU ODPOVED

karioll

kikinkaki je to normalne,ved sa prekrvuju vzrusenim

zdenka,uz to asi nie je aktualne,ale keby bolo,tak je to relativne standardna operacia,ale nie je hradena poistovnou,lebo to je kozmeticka a nie zdravotna vec,skus dr.minarovjech,nemocnica ruzinov,bratislava

dididi

ahooj ja som mala taky isty problem a tiez som isla za gynekologom a ten ma od toho odhovaral, ako sa len dalo, ze to bude boliet a tak dalej..no rozhodla som sa dat si to spravit a som spokojná.vraj to mladsim dievcatam nerobia no ked to chces tak spravia vsetko:)a nemusi to byt len na plastickej chirurgii alebo v nejakej specializovanej klinike v pohode ti to urobia na odporucanie gynekologa v normalnej nemocnici.

anetka7895

aj ja mam taky problem ale mam zvecseny len jeden pisk na lavej strane ale ako sa to moze z nicoho nic spravit? nechapem? ved som to nemala

jajka

Aj ja mam trošku väčšie, ale mne to nevadí, šak by som sa prepadla od hamby, keby som to mala ukazovať plastickemu chirurgovi.