zažívam hrozné chvíle, syn je v base pre drobné krádeže, neviem sa s tým vyrovanť... ak má nikto s tým skúsenosti, napíšte prosím, ja neviem čo mám robiť
syn je v base neviem sa s tým vyrovnať
no je mu to ľúto, nevedel, že zákony sú také, že aj za také drobnosti ako čokoláda to takto dopadne, on má návštevy každé 3 týždne, je minimálne strážený, na cele je s takýi čo sú tam za podobné veci a podľa jeho slov sú takí normálni
ahoj...ja som na tom podobne len nie syn,ale moj priatel..uz je tam 2 mesiace...vyrovnat sa s tym neda,skus ho nenavstevovat tak casto,urcite to bude neprijemne pre teba aj pre neho..ja chodim za nim tak raz za tyzden asi,a je mu to neprijemne-asi preto..to je v podstate dobre ze iba za male kradeze moj je tam kvoli drogam :( o ktorych som ja ani len netusila..uz s nim ani nehodim,len z kamaratskeho hladiska..zalezi na tom ci je na samotke alebo v spolocnej..lebo najhorsie na tom su tam tie styky ktore dostanu s este vacsimi grazlami.teraz ta nechcem strasit..vsetko zalezi od neho ako sa tam bude spravat,ci to berie ako trest ktory si musi odpykat a potom sa vrati do starych kolaji-cize zlych,alebo dostane rozum,bohuzial to len maloktori :((
ja tiez cakam ze ked odtial vyjde tak v tom bude pokracovat a v base sa da dokopy s este vacsimi debilmi
musis ho ty poznat,aka je povaha mozno ta milo prekvapi a bude sekat po zbytok zivota dobrotu