zažívam hrozné chvíle, syn je v base pre drobné krádeže, neviem sa s tým vyrovanť... ak má nikto s tým skúsenosti, napíšte prosím, ja neviem čo mám robiť
syn je v base neviem sa s tým vyrovnať
treba si dat otazku, preco zacal kradnut a kde sa stala chyba a je jedno ci ukradol cokoladu alebo vykradol banku. jednoducho sa z toho musi poucit a v rodine treba viac komunikovat a zaujimat sa jeden o druheho..., ale je mi to velmi luto, lebo sama som matkou. no maximalne sa venujem svojmu synovi a hlavne sa vela rozpravame, lebo dnes je taka doba, ze deti sa daju velmi lahko ovplyvnit a hlavne tym zlym.., prajem vela sily do zivota
airin aj moj znamy bol v base, mal tiez nejake drobnosti za sebou/nie konkretne kradeze/a raz ho chytili policajti s mariskou, samozrjeme ze z 2 cigaretiekm bol neviem kolko gramov.nejako sa to nakopilo az tam skoncil.neviem aky je tvoj syn typ,ale jeho som si tam ozaj nevedela predstavit.ked som ho bola navstivit, srdce mi pukalo.mal aj problemy so"spolubyvajucimi",a musel byt prelozeny/.na jednej strane ta basa zlomi/co ma byt aj cielom, prevychova/na druhej by ta mala posilnit/vazit si slobodu a pod/4 mesiace nie su ale vela.snad ho to bude insirovat k lepsiemu.drzim palce.
no moj brat od toho tiez nema daleko a moja mamina je z toho teda riadne hotova ale uvedom si ze je to jeho zivot a nemal byt sprosty,teraz si za to pyka sam a to je dobre.Ty za to nemozes,aj ked si sa ho snazila vychovat dobre.Uvedom si,ze nie do konca zivota budes za nim stat a strazit kazdy jeho cin.on sa z toho dostane a mozno sa pouci a vsetko bude zas dobre,uvidis.drzim palce:)
neviem ako sa mám s tým vyrovnať
bude tam asi 4 mesiace
Cigani vzdy mali miernejsie tresty a vzdy si mohli viac dovolit ako bieli...
matulenkax to sa mýliš, ja viem všetko od jeho obhajkyne, takže ona by mi nezatajila nič, ale bolo to 3 krát, mal aj podmienku a hoci ukradol čokolády v hodnote 50 Sk zavreli ho, dnes zavrú aj za 5 Sk ,to sú naše zákony, a sestru okradli na ulici,v hodnote asi 6. 000 a tomu sa nestane nič, lebo ho nechytili .
Ano, ale neviem ako to je ked je podmienka na podmienku a este jedna podmienka.... raz musi byt aj basa, nie?? Inac to nema zmysel.. Nas okradli cigani o 8000.-a dostali iba podmienku,aj ked uz jednu podmienku mali..smutne..
to muselo byt nieco ine, lebo ak ukradnes nieco do 5000 korun, mozu ti dat len podmienku alebo pokutu.
prepac to bol preklep..navseva je len raz za mesiac.ked som to pisala tak kamaratka mi nieco hovorila o tyzdni tak som to napisala :))
no tak to je este dobree ze ho dali do cely k takym ako je on.coo?to az za take drobnosti?!ako cokolada?to som nevedela som si myslela ze to je iba maly priestupok.asi ich mal viac...a ak sa mozem spytat,na kolko tam bude?