Ahojte, ktora/y mi moze poradit...pri styku s partnerom zvyknem krvacat..z coho to moze byt prosim poradte..moj partner ma strach ze co to moze byt aj ja sa bojim ze preco krvacam...
potrebujem radu, dakujem
dakujem vam vsetkym...moja doktorka robi az od pondelka tak musim cakat..ale dakujem vam
123sa, kolko mas rokov? lekar ti nikdy nepovedal, ze mas ranku na krcku? ja som to mala, naprv bolo vse ok. a az po rokoch po prvom dietati som zacala mat problemy krvacanie sem tam po styku a aj medzi menstruaciami. bola som na tzv. lupke (LEEP metode-konizacia) a pritom sa robi aj kyretaz. ak nemas ranku mozno by pomohla kyretaz. pozri v googli a konzultuj s tvojim zenskym lekarom.
Urcite neni dovod pre strach.Mozes mat vredik na krcku maternice.To je dost casta zalezitost,lieci sa rychlo.Aj tak tiez odporucam ist k lekarovi.To,co mozes urobit dnes nenechavaj na zajtra :-)
neviete niekto co mi vlastne je?...prosim poradte
trina, lenze doktorka ma cely tyzden dovolenku...
nečaj za ničím,chod rovno k lekarovi. aj ja som mala ten problem a bola som na kyretaž a odoberali mi vzorky z maternice a krčka. teraz čakam za výsledkami z histologie.držím palce a naozaj chod za lekarom..