Vie mi prosim niekto poradit s mojim problemom? Vzdy ked vypijem mlieko nie je mi dobre od zaludka. Citim sa cela nafuknuta, je mi tazko. Ked si dam mlieko do kavy, tak to problem nie je, no staci zjest cerealie s 2dcl mlieka a uz sa necitim dobre. Cim to moze byt? Dakujem za odpoved.
Mlieko
Lenka, skus cerialie s vodou alebo ovocnou stavou. Ked ta aj vtedy nafukne, mas nedostatok zaludocnych kyselin (mozno aj enzymov) a z toho mas zmenenu aj crevnu probioticku floru.
Na tvojom mieste by som sla na vysetrenia na gastro.
U mna bolo vsetko ok , denne kavy s mliekom, syry a jogurty. A jedneho krasneho dna sa zacali problemy ako mas ty. No a je z toho laktozova intolerancia.
Teraz si musim odriekat vsetko jedlo, co som mala rada, aby mi nebyvalo spatne.
Tak vela stastia!
cisto osobna skusenost : mne mlieko vzdy chutilo a pila som ho kazdy den, mam pevne kosti - jedina zlomenina za cely zivot- malicek, a pevne zuby - bez kazov az do tehotenstva
na rozdiel od ludi ktorych poznam ktori mlieko nepijavali a maju plne usta kazov a krehke kosti
ludia casom stracaju enzym ktory im pomaha stravit mlieko
niektori skor niektori neskor
ak ti mlieko nerobi dobre, ma to svoju pricinu, nepi ho
pocuvaj svoj organizmus
uhrikova.blog.idnes.cz
tiez si mozes precitat
cela stranka badatel mi pripada ako zhluk neoverenych informacii
uz od malicka mi velmi ani mlieko ani jogurty nechutili, mama ma musela nutit aby som obcas zjedla jogurt. Teraz si dam mozno tak jeden-dva do tyzdna, no problem som nezbadala. A mlieko by som aj castejsie, keby mi nerobilo take problemy.
mozes mat laktozovu intoleranciu... jogurty ti nevadia? ked si ho das do kavy tak si das asi len trosku...