Vie mi prosim niekto poradit s mojim problemom? Vzdy ked vypijem mlieko nie je mi dobre od zaludka. Citim sa cela nafuknuta, je mi tazko. Ked si dam mlieko do kavy, tak to problem nie je, no staci zjest cerealie s 2dcl mlieka a uz sa necitim dobre. Cim to moze byt? Dakujem za odpoved.
Mlieko
Pravda je v matke prirode, v ktorej ostatne cicavce piju LEN mlieko vlastnej matky a piju ho len v dobe kojenia. Ziadne zviera v prirode nema nedostatok vapnika a to ani niekolkotonovi sloni, ktori zeru travu. Nedostatkom trpi len clovek a zvierata, ktore su v zajati cloveka, keze sme sa odklonili od prirody a vplyvom kapitalizmu pijeme mlieko z krav, urcene matkou prirodou pre kravy.
Omnoho viac a omnoho kvalitnejsi vapnik je v brokolici a ostatnej zelenine a je velmi lahko stravitelny.
To je koniec, nemam moc casu sa k danej teme viac vyjadrovat a presviedcat ludi, ktori mlieko jednoducho chcu pit.
Moja mama ma 56 rokov, v zivote nepila mlieko, lebo jej je po mlieku zle, kyslomliecne vyrobky moze, ale konzumuje ich malo. Vapnik ziskava zo strukovin, tofu a z inej zeleniny a z orechov. Dalej z vitaminu D a dost cvici. Nedavno jej robili test na hustotu kosti a lekarka bola velmi milo prekvapena, ked jej namerala taku hustotu ako u 20-rocnej zeny :-) Takze kde je pravda, ani srnka nevie :-D
co si tym chcel dokazat fakt netusim, ked aj v tej diskusii nazyvaju tvoj clanok citujem(aby si sa neurazil ze to o tebe pisem ja) : "extremne primitivny"
damian, su narody co sa cele generacie zivili pastierstvom
a boli zdravi
ktovie z coho mali ti cinania akne mozno z toho cisteho prostredia v nasej krasnej civilizacii
damian, ja som kdesi citala ze dobrym zdrojom vapnika su semiacka slnecnice a tekvice, je to pravda?
Jajka, ja mam okolo seba dost ludi, ktori nikdy nemali mlieko v ustach a maju kosti a zuby silne a biele ako kone a maju krasnu kozu. A mam dost ludi (hlavne ciernych a Cinanov), ktoi si po pristahovani zacali pochutnavat na kravskom mlieku a ich zuby po rokoch su zruinovane a maju skarede akne na tvari. A nevedia preco taka zmena.