prosim vas viete niekto ako je ten zakon o potratoch... proste ked si dieta nezelam mozem ist na potrat ? ci na to musim mat len nejaky vazny dovod (zdravotny, socialny...)
a nepiste mi tu prosim vas ze potrat je vrazda a taketo, proste si teraz dieta nemozem dovolit, a antikoncepciu uzivam, ide mi o to kebyze zlyhala ...
zakon o potratoch
ved informacii nikdy nie je dost.mne hak zlyhala dosledkom ATB ale ani na sekundu som nerozmyslala nad interupciou.tak si davaj pozor :)
pardon, nejako mi to blbne
dakujem za rady, docitala som sa na tej stranke ze teda sa to robi i bez nejake ho vazneho dovodu akurat ze vtedy sa za to plati okolo 7 tisic
ja sa samozrejme nechystam nic take robit a antikoncepciu uzivam svedomito, ale chcela som vediet co ak nahodou by zlyhala...
ja uzivam tabletky, kondomy nam nevyhovovali, takze som presla na tie tabletky, lenze ked to tu tak citam, ze sa akosi moc casto stava ze otehotnie zena ktora uziva HAK tak ma to dost desi
unak hak najcastejsie zlihava kvoli tomu ze sa poriadne neberie
uzivaj to vzdy v jednu hodinu, davaj si pozor ked uzivas aj lieky a nemalo by sa za idealnych podmienok stat nic...
oslabit funkciu hak moze aj choroba, teda oslabena imunita...
ja som hak brala svedomuto 2,5 roka a neotehotnela som a to co sa tu objavuje je casto vysledkom nedosledneho uzivania hak...
tak este to mozes kombinovat prerus. suloz plodne dni pharmatex...
ja uzivam tabletky, kondomy nam nevyhovovali, takze som presla na tie tabletky, lenze ked to tu tak citam, ze sa akosi moc casto stava ze otehotnie zena ktora uziva HAK tak ma to dost desi
a posnaz sa aby ti ta antikoncepcia nezlyhala
jarda ked sa toho tak bojis pouzi viac ako iba jeden typ antikoncepcieit
ja mam dobre skusenosti s kombinaciou pharmatex+ kondom
urcite je to lepsie ako sa rozhodovat ci si dieta nechas alebo potratis
inak co som pocul tak potrat ti moze sposobit ze zostanes neplodna
btw myslim ze sa mozu robit do 3tieho mesiaca
aktualne.centrum.sk
pozri si to tu