Skodia tabletky na oddialenie krámov? Niekde som čítala, že sa pri nich cítiš ako pri krámoch je ti zle a môžeš mať z toho aj vážne následky, ako to je? a čo iné môže odtialiť krámy okrem tabletiek...strašne súrne potrebujeem...dakujeem
SKODIA??
Ked ich beries len mimoriadne tak neskodia napriklad ako spominas ze ides na operaciu. Najcastejsie sa pouziva Norethisteron- je to prirodny progesteron, dalej Lutenyl- ten sa pouziva aj na upravu menstruacneho cyklu. Ten Norethisteron sa pouziva aj na liecbu nadmerneho krvacania napriklad pri myomatoznej maternici. Pri častom pouzivani napriklad cca 1 mesiac sa robi prestavka lebo moze sposobovat trombozu. Takze ked chces odialit menstruaciu tak smelo. Ja by som na tvojom mieste pockal a na operaciu siel po menstruacii- neviem o aky zakrok sa jedna, ale ak je to v oblasti brusnej dutiny urcite lekar urci iny termin.
ale citron ti môže tak o 1-3 dni oddialiť, pochybujem že viac .. aj ked mne oddialil o 11 dní - myslela som si že som tehotná čiže to už potom bolo isto zo stresu :DD
jj citron pomaha - mne oddialili pomaranče (nechcene).. pojedla som ich na kilá :D
A neviete poradiť niečo prírodné čo odtaluje, počula som citron,ale neviem..
hm,mamam si raz dala take tabletky predpisat,ked sme mali ist na dovolenku...po precitani pribaloveho letaku s moznymi kontraindikaciami sa na ne vykaslala... :DD
tabletky na oddialenie menstruacsie je hormonalna antikoncepcia.a ta skodi.ale beries ju len 10 dni tusim.ci ti za ten cas stihne HAK Uskodit ti neviem povedat.
tak sa porad s lekarom
No tak to je pravda, len ja idem na operáciu a potrebujem to nejako odtialiť,lebo s krámamy tam nemôžem ísť
nemam skusenost ale je zbytocne sa ripat do uz tak dost krehkeho hormonalneho systemu