SKODIA??

miso

Ked ich beries len mimoriadne tak neskodia napriklad ako spominas ze ides na operaciu. Najcastejsie sa pouziva Norethisteron- je to prirodny progesteron, dalej Lutenyl- ten sa pouziva aj na upravu menstruacneho cyklu. Ten Norethisteron sa pouziva aj na liecbu nadmerneho krvacania napriklad pri myomatoznej maternici. Pri častom pouzivani napriklad cca 1 mesiac sa robi prestavka lebo moze sposobovat trombozu. Takze ked chces odialit menstruaciu tak smelo. Ja by som na tvojom mieste pockal a na operaciu siel po menstruacii- neviem o aky zakrok sa jedna, ale ak je to v oblasti brusnej dutiny urcite lekar urci iny termin.

nepoviem

ale citron ti môže tak o 1-3 dni oddialiť, pochybujem že viac .. aj ked mne oddialil o 11 dní - myslela som si že som tehotná čiže to už potom bolo isto zo stresu :DD

Smajlikova91

hm,mamam si raz dala take tabletky predpisat,ked sme mali ist na dovolenku...po precitani pribaloveho letaku s moznymi kontraindikaciami sa na ne vykaslala... :DD

lenuliatko

tabletky na oddialenie menstruacsie je hormonalna antikoncepcia.a ta skodi.ale beries ju len 10 dni tusim.ci ti za ten cas stihne HAK Uskodit ti neviem povedat.

Sasinkaa

No tak to je pravda, len ja idem na operáciu a potrebujem to nejako odtialiť,lebo s krámamy tam nemôžem ísť