Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

bez antikoncepsie nedostavam menzes

Príspevok v téme: bez antikoncepsie nedostavam menzes
baterka

Existuje iny sposob ako dostavat menzes? ja bez antikoncepcie nedostanem vobec, mam 19 rokov, uz asi tri roky berem antikoncepciu koli tomu a aj ochlpeniu, ale strasne som pribrala mam cele znicene telo striami. teraz som na mesiac lieky vynechala, citim sa ovela lepsie, taka lahsia, mam viac energie, niesom tak hladna, schudla som 4 kila co je za mesiac super... pocas tabletiek nie a nie schudnut...

uz sa k nim nechcem vratit, no bez nich nedostavam menzes, da sa to nejak vyliecit, ma s tym niekto skusenost?

slejdy

Ahoj,
tvoje priznaky vyzeraju ako Polycystic ovarian syndrom, aj ja tym trpim . Je to metabolicka porucha. Trvalo to dlho kym ma stym diagnozovali. Priznaky, chybajuci menzes, nadmerne ochlpenie, nekontrolovatelne priberanie a male cysty v podobe zvazsku hrozna na obidvoch vajecnikoch atd...

jok

Neva super!
Zenske bylinky, ktore su najkoncentrovanejsie v popradskom zenskom caji a zaroven zenske sedave kupele. Tvoj hormonalny system spal, on nevie co ma robit!!! Antikoncepcia, tablety, robia strasne veci s dievcatami a zenami!!!
Teda mysi chvostik (rebricek) a alchimilka zltozelena (zensky plast), pit a sedavy kupel. Odporucam ti, ale byliny sama zbierat, alebo zakupit v bio obchode a nepit sackove caje, musis vediet, ze pijes aj papier a nechcem ani pisat co vsetko. Teda narabaj pre seba s tym najlepsim, zasluzi si to kazdy z nas!!! Vela, vela zdravia!!!

baterka

farmaceutka... vies co to by som nehadzala tak na gynekologicku, ta ma upozornovala ze mam sklony k pripratiu pri HAK, ale ja som chcela, aj koli ochlpeniu... cize je to skor moja chyba, nemala som tolko informacii o tom...

no teraz to lutujem a chcem to riesit urcite inak... len neviem ci to inak aj ide... :(

farmaceutka

baterka, v kazdom pripade si najdi schopneho gynekologa, ktory neriesi uplne vsetky problemy tym, ze strci zene do ruky recept na antikoncepciu. Bohuzial to robi 90% gynekologov, lebo je to pre nich uplne bez nakladov, pohodlne a zeny su spokojne, aky maju pravidelny menzes. Lenze ziadna z nich si neuvedomuje, ze to nie je prava menstruacia, ale iba pseudomenstruacne krvacanie zo spadu hormonov. Est ziadny problem hormonalny sa antikoncepciou nevyriesil, len potlacil a oddialil do doby vysadenia HAK.

Najčítanejšie články