chrom

slejdy

Ja som uzivala Chrome 200mcg jednu tabletku denne pocas 4-roch mesiacov , neschudla som nic. Chrome je na regulovanie hladiny inzulinu.

Chrome je nevyhnutny pre zachovanie účinku inzulínu, ktorý je zodpovedný za reguláciu hladiny glukózy v krvi.Ľudia trpiaci nadváhou majú chróm deficit, co je dôsledkom jeho zvýšenú sekréciou. Organizmus vyrovnáva zníženie inzulínu jeho zvýšenou výrobou. Preto úroveň hladiny glukózy v krvi klesá, a osoby, majú sklon jesť sladkosti v nadmernom množstve a prejedat sa. Preto zásoba telom s chrómom pomáha balancovat chuť k jedlu pre sladkosti a regulovať úroveň inzulínu a glukózy v krvi. .

zabicka1611

chrom...hh...no ja ho tiez brala ked som sa snazila schudnut!! ale z neho som pribrala..hoci zahnal chut....ale nie nadlho..az ho prestanete brat..tak naval hladu sa vrati o 100% viac nez predtym :DD

whee_ee

skus jablcny ocot v tabletkach, kazdy den 1.. to by malo pri pravidelnom uzivani zlepsit metabolizmus..ale samozrejme, ze nie za tyzden ani za dva..treba trpezlivost..

lenus

ja myslim, ze chrom nezrychluje metabolizmus, len upraqvuje hladinu cukru v krvi, nie? a mas mensiu chut na sladke...

nelly15

ja som ho skusila pri chudnutí aby mi zahnal chute na sladke...a pravy opak

čo mne teda pomohlo bol siluetan zahnal chute ale nieje to len jesť tabletky...treba tam dať aj pohyb