Ja neviem, ale pokracovali by ste vo vztahu s clovekom, ktory vsetko prepocitava? Mam priatela, je skvely, da sa na neho spolahnut, v sexe to klape. Mam vsak z neho stresy, ked ideme z nakupov. Vsetko si prepocitava, ked prideme domov a tam si znova ucet z obchodu este viackrat prejde. Ja nie som zo zien, co by minali vela, ale ucet si pozriem len raz a potom ma to uz nezaujima. Ked si predstavim, ze by sme boli manzelia a on by mi kazdy nakup viackrat skontroloval, behaju mi zimomriavky. Mozno, ze to nebude az take zle, lebo ked nieco chcem, vacsinou mi to kupi. Musi to vsak byt iba jedna vec za nejaky cas. Asponze mi nevycita peniaze za darceky, ktore mi kupi on sam. Dakujem.
vsetky ucty stale odznova kontroluje, da sa s nim zit?
Myslis siedmy, dobry typ? Takeho mam doma:)
ale som sa pytala ci to nerobi preto ze kontroluje ci sa pokladnicka nesekla, nie??
ved hej kupuje darceky ale dokedy?ked sa vezmu,prestane.teraz si ju musi udrzat.mna by slak trafil keby som mala po boku takeho chlapa.
wwwww mas pravdu tym 6tim typom sa treba vyhybat,len mam pocit ze siedmy uz neexistuje,vlastne ano na marse :-)
a nerobi to preto ci nahodou sa nesekla pokladnicka ??? si si ista ze to robi preto ze je drzgros ??!!keby to tak bolo tak by ti nekupoval ani darceky !!
Každý ma nejakú tú chybu, ten tvoj práve takúto, ale zvažovať rozchod?? Pokiaľ to je jediné čo ti prekáža, mala by si ho prijať taký aký je, má ťa rád.. Žrgloš asi nie je keď hovoríš že ti kupuje darčeky..
Nuz skrblik je to posledne, co by som doma chcela mat...Dobre to zvaz, neseka to dobrotu. Vyhybat sa treba ziarlivcom, nasilnikom, alkoholikom, velkym pedantom, velkym bordelarom a drzgrosom.