vsetky ucty stale odznova kontroluje, da sa s nim zit?

Príspevok v téme: vsetky ucty stale odznova kontroluje, da sa s nim zit?
milly

Ja neviem, ale pokracovali by ste vo vztahu s clovekom, ktory vsetko prepocitava? Mam priatela, je skvely, da sa na neho spolahnut, v sexe to klape. Mam vsak z neho stresy, ked ideme z nakupov. Vsetko si prepocitava, ked prideme domov a tam si znova ucet z obchodu este viackrat prejde. Ja nie som zo zien, co by minali vela, ale ucet si pozriem len raz a potom ma to uz nezaujima. Ked si predstavim, ze by sme boli manzelia a on by mi kazdy nakup viackrat skontroloval, behaju mi zimomriavky. Mozno, ze to nebude az take zle, lebo ked nieco chcem, vacsinou mi to kupi. Musi to vsak byt iba jedna vec za nejaky cas. Asponze mi nevycita peniaze za darceky, ktore mi kupi on sam. Dakujem.

plamienok

To je dobre,ze si hlavne ty podstupila tuto skusku aspon sa skor budes moct rozhodnut ci je to ten muz,s ktorym chces stravit svoj zivot.Ale myslim,ze ty si ta"normalnejsia"a takyto muz ti vyhovovat nebude.

hefi

aaaaaaaaaha. Noooo, to si urobila dobre že ste začali spolu bývať, tam sa ukáže, či mu jeho slabé stránky dokážeš tolerovať.. žgrloš-pedant-žiarlivý to není bohviečo..

milly

Keby som mala pridat este dalsie jeho zle vlastnosti, je aj pedant, vsetko v byte musi byt vzdy ciste. Si neviem predstavit, ake to bude, keby sme mali deti. Inak deti chce, ale myslim si, ze podla neho budu stale ticho a stale bude okolo nich poriadok. Sranda vsak je, ze v spalni ma veci porozhadzovane veci, zasadne si ich neulozi do skrine, ked nie su vyprate. Ked som sa ho na zaciatku pytala, ci je ziarlivy, povedal, ze ano. Zatial sa to vsak neprejavilo, neviem, ci to skryva a ziarli vo vnutri alebo vobec. Teraz sme zacali byvat spolu, na skusku. Ja vsak uz po par tyzdnoch mam chut ujst.

hefi

wwwww aby ťa raz neprekvapil :) bacha si daj na neho, lebo ti ho nejaka môže vyfúknuť.. :) Ako jej môžete hovoriť že aby ho nechala tak, keď vôbec neviete aký majú vzťah, koľko sú spolu.. len kvoli tomu že kontroluje účty..

wwwww

No hej, robi vsetko preto, aby som bola stastna, je ku mne dobry, starostlivy, boji sa o mna, ked som chora, vsetky peniazky su vzdy na spolocnom ucte, aj keby sebe nieco nekupil, lebo sa mu to zda byt drahe, mne ano, nefajci, nepije, je sportovec a inteligentny este k tomu. Taky sa ale dlho hlada. Ale treba vyckat casu ako hus klasu a najde sa.

plamienok

aby si sa s nim nedostala do situacii,ze ti zacne vycitat ci sa nedalo nakupit za menej.To uz by bolo na hranici tiranizovania.Daj si na to pozor a ustraz si to aby si mala zdravy rozum.

hefi

žiadny chlap nie je ideálny. To čo robí, je proste v ňom, je to taká jeho slabosť, ktorú asi nevie ovládať.. možno ho to aj hnevá ale nevie s tým bojovať.. Skús mu s tým niekedy pomôcť :) zavtipkovať daj ja ti s tým pomôžem.. , uvolniť dusnú atmosféru. Ak by si ty mala problém a stále by ti ho vyhadzoval na oči tiež by sa ti to nepáčilo..

ale !!!

wwww to vazne mas takeho doma ?? ved ale taky neexistuju co doletel z marsu ?? tak nak dojde aj bratranec ze cakam ;)))

plamienok

To musi byt na hlavu z tvojej strany.Daj si na to velky pozor lebo takyto muz po tvojom boku to je cesta do zahuby.