Ahojte, neviem ci uz takato tema nebola zalozena velmi vela krat ale aj tak:) Chcela by som schudnut par centimetrov z pasu a brucha, no neviem ako na to. Z ostatnych casti tela nepotrebujem a ani nechcem schudnut, len ten pas. Prosim poradili mi nejaku zdravu dietu? Pocula som ze vlaknina je fajn. Pohyb jaks-taks mam raz do tyzdna chodim na zumbu- obcas aj dvakrat do tyzdna, raz za cas do posilky a casto si len tak hopkam ked sa nudim:) Ale potrebujem pomoct so stravou ale nech to je fakt zdrave lebo mam len 15 rokov. Dakujem strasne moc:)
DIETA NA MENSI PAS A BRUSKO
dakujem viem co myslis ale pocula som aj o takych dietach ci skor stravovacich navykoch ktore obsahuju vela vlakniny alebo co a ze to je dobre na brucho. ja jem v celku zdravo aj mimo toho takze to uz potrebujem len trochu doladit ci co. len si neviem urcit presne co a kolko jest. jem zeleninu, ovocie,tofu, soju, pijem vela vody,takmer ziaden fastfood no su tam obcas aj nejake kolaciky. :)
nech budes mat akukolvek dietu,ktora ti aj tak nikdy nebude fungovat,lebo na urctity cas prestan jest nejake potraviny,ktore potom zase zacnes jest,tak pamataj.ze telo najprv chudne z tamad,odkial potrebuje a nezaujima ho,odkial chces chudnut ty...ty nikdy nebudes vediet ziadnym sposobom ovplyvnit chudnutie z brucha alebo pasu,ked telo sa rozhodne najprv sa zbavit tukov napr. z noh...a niektore diety ani hned nefunguju,lebo ak jke telo dost chore,tak pocas diety,kedy neprijmas az tak tazke jedla sa snazit liecit a vylucovat toxiny a az potom zacne odburavat tuk.toto je temu na velmi dlhu debatu a mne sa tu vsetko vpisovat nechce:))