zda sa mi tom skoro, trva to uz rok. V priemere 2-3x do roka sa mi stane, ze dva mesiace nic a potom dostanem. Kto mate podobne skusenosti a ako to riesite?pred rokom 2 injekcie na vyvolanie a pribrala som 5 kil. vdaka za radu
mam 44 a vynechava mi menzes
Gynex ma privela zloziek a primalo z kazdej. Nevidel som nikde ziadny solidny lekarsky vyskum na jeho ucinky, hoci viacere z rastlin, ktore obsahuje su liecive ludove.
Osobne pouzivam len dobre preskumane doplnky v klinicky ucinnych davkach.
Ludove bylinkarcenie je totiz neiste.
ja by som ešte odporučila skúsiť Gynex
www.energy.sk
Skuste, yam, ten zatial kazdemu v podobnej situacii, co som poznal, zabral
Ked ti prichadza prechod, nevidim dovod na vyvolavanie menstruacie...Pokial sa fyzicky citis dobre, nechaj to tak. Ak by si mala navaly tepla, zmeny nalad a podobne, vtedy treba navstivit gynekologicku, aby ti napisala preparat.
mam staru lekarku a nie je s nou velmi rec na tuto temu, inak mi vyhovuje a nechcela by som ju menit.
dik za radu bubina, pred rokom mi lekarka potvrdila prechod. len nechcem injekcie, su to hormony a od toho som pribrala. Chcela by som skusit nieco ine.
moja mama dnes bola kvoli tomu pri doktorovi,a zistili jej polyp na maternici,uz na to bola dva krat operovana a vracia sa jej to.urcite zajdi za doktorom na vysetrenie.
Zeby uz ti prichadzala menopauza? Ale nie, ja vazne neviem.