Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako vydrzat prvy tyzden chudnutia

miami

luisa:ja som si pokazila zdraie a teraz ho davam do kopy.uz dva tyzdne asi vraciam ale vcera som si povedal dost.Vydrazala som ale.Dnes som stanula a dala som si paradajku potom na obed jedno vacsie jablko.Na olovrant kapustu a troska fasirky.Ale robila som pernicky a tak som sa prezrala a vyvracala som to.Ale nebol to ziadny vlci a ani ziadny hlad.Nechapem preco som to urobila v tej chvili ako keby som to nebola ja

luisa

to presne sa stalo aj mne.drzala som dietu asi mesiac,pootm som to este zavrsila 7-dnovou hladovkou a super sopm schudla,normalne som sa sama sebe konecne pacila...ale po dvoch mesiacoch som to nabrala vdaka pazravosti a teraz sa tiez neviem do toho donutit vzdy si hovorim ze zajtra,zajtra,zajtra...

katjas

rozvesaj si po celej svojej izbe svoje fotky v plavkach-aj na chladnicku, a uvidis ze jedla sa ani nedotknes. A ako inspiraciu si tam mozes poprilepovat fotky modeliek, alebo aspon zien ktore su presne take ako ty chces byt. Je to tazke, ale ked stratis chut do jedla ide to lahko. Napis si cvicebny rezim na cely tyzden a dodrzuj ho. Musis si k tomu najst nejakeho cloveka ktory by ta kk tomu dokopal, v jednote je sila. Ja mam tiez problem s nadvahou, nasla som si na intaku kamosku s ktorou cvicime, a jedna druhu stale podrzime ked sa jednej z nas nechce. Potom to ide lahko a si nutene NEvzdat to. To je najhlavnejsie:NIKDY SA NEVZDAVAJ! Samozrejme, sem tam si mozes dat nejaku sladkost, ale len obcas.Inak bud na seba prisna,ale len do takej miery aby si to zvladla a neskoncila nedajboze s anorexiou!

miami

Hviezdicka:a kolko si schudla?a jedla si vselico?a kolko minut si cvicila?jedla si pravidelne alebo len ked si bola hladna?a ked si prestala nabrala si to spat?

sunnysweetie33

ja mam pravzeze opacny problem,moja dieta vzdy vydrzi asi tyzden ,potom si poviem,ze ked sa niekomu nepacim,nech sa na mna nepozera,ale to je len moj utek od diety..ja zacinam znova od pondelka..raz sa mi podarilo vydrzat 3mesiace a mala som paradne telo..obmedzila som sladkosti a jedla som iba do 17h. a dodrziavala pitny rezim a cvicila!!!hlavne brusaky a zdvihala som nohy pomohlo..len teraz sa uz nejako neviem donutit :(((