Ako zakryť brusko?

Kokos_ka

nikdy ale naozaj nikdy si bruško nesťahuj, jedna "dáma" to tak robila a bábo sa jej narodilo predčasne a malo veľké zdravotné problémy len kvoli tomu že manka je hlupaňa.
buď hrdá na to že budeš mamička,koľko žien po tom túži a nemôže.. užívaj si to :)držím palce

laura321

o co ti ide? o zdravie dietata alebo o to, co hovoria ludia na tvoje tehotenstvo a ty koli nim bude stahovat brucho do tesnych veci??? Aky mas problem s tehotenstvom, to ma byt spolocneska hanba alebo co? Postav sa k tomu ako dospela osoba konecne . V opacnom pripade, ak je toto hanba, tak sa do porodu schovavaj doma, ako ti niekto pisal a potom ked uz budes musiet chodit s kocikom, kazdemu povedz, ze ste "to" nasli pred barakom....

Eka292

Mam presne ten isty problem este sa na oznamovanie necitim nebolo to planovane a este by mi pomohlo byt v azyle nevedomosti okolia, nosim veci po predchadzajucich porodoch, bluzka na bokoch nagumicku a podla mna dost pomaha rozopnuty kabatik na vrchu a satka len tak prehodena okolo goliera alebo aj volnejsia vesta ale nie prilis a zatial aj tie tricka s vreckom na bruchu ale to uz asi nie dlho tak ak mate este najaky typ dajte veiet.

rada

tajna neskryvaj sa a ukaz co mas. Nie je to na hanbu. Aj do 6 mesiaca nemusi byt nic vidiet. Moje sestre brusko narastlo dokonca az koncom 6 a začiatkom 7 mesiaca. Je to pekne a kasli na ostatnych, komplexy. Vychutnaj si to.

nesuhlasim

rozeta, nie je pravda, ze kazda tehotna sa "nalieva". Kamaratka je v osmom mesiaci a ma iba brusko, skor vyzera, akoby bola v siestom. Moje sestry mali len brusko, nemali ziadne ine zmeny, boli krasne tehotne. Bezchybna pokozka, stihlunke, len brusko. Ale videla som uz aj tehotnu celu spuchnutu a pribratu uplne vsade s hnedymi skvrnami na tvari a ...Dufam, ze geny pomozu a mna sa to vyhne.Haha.

hunt

Existuje zarucena moznost ako ti na to nepridu. Pocuj tajna, ostan ten polrok do porodu zatvorena doma. Nech ti manzel zbehne do potravin a kupi co treba a ty sa nikomu neukazuj. Doma sa nadychas cerstveho vzduchu ked otvoris okno a vyliezies az ked ta odvezu do porodnice. To bude prekvapko pre celu rodinu. nic,nic a zrazu bum. Trocha pritiahnute za vlasy ale asi jedina moznost ako to nezistia. Okabatis cely svet.

1eny1

tajná, kašli na susedov, tých si nikto nevyberá. To je hádam všade.Ignoruj to, vždy sa nájdu nejaké pletkárky čo nemajú nič na práci.

odvaha

Tak im s usmevom na tvari povedz ANO BUDEME MAT A HNED DVE :-) xixixi a nech si "vyseru oko" maj ich v pazi ty sa vytesuj a na ostatných kasli..drzim palce ...ja som trochu asi nepochopila tu otazku myslela som ze si jedna z tých (lebo su aj take) co sa nasilu stlacaju do pôvodných veci aj ked jednoducho na to nemaju, kazdy sme iny typ ..ine predispozicie mame, niekto moze ostat vo svojich pôvodných veciach, ze pribera len na brusko a nie velmi a niekto je uplne iny, ja som priberala vsade rovnomerne ale pribrala som 21 kg, ale niekto by to vraj ani nebol povedal, no ale ja hej :-) tak drzim palce a kasli na susedov a znamych.

jajka001_

na mne to zacala byt vidno az v piatom a aj to len tym co ma dobre poznali, daj si volnejsie nieco a nikto cudzi si to nevsimne.

tajna

Idu mi na nervy susedia v baraku a znamy kazdy sa len vypytuje ci nebudeme mat male. Stiahnut sa neplanujem lebo sa na dietatko tešime len som to chcela este na nejaky cas skryt. Keby este len isla zima tak by sa dalo lebo by sa nosili vetrovky ale naopak ide jar a leto a uz nic nevymyslim jedine nieco volnejsie.