Cavte, mam taky problem ze pravy semenik mam taky citlivy a niekedy aj podbrusi citim miernu bolest(ale iba fakt miernu) semenik tiez ma extra neboli.Bol som aj na vysetreni u urologa a vsetko OK ale ta mierna bolest je tam stale.Mam sedave zamestnanie pred pc 12 hod v kuse.Nemoze to byt tym?alebo ak ma-mal takyto problem prosim poradte.vdaka
Pravy semenik
čau chcel by som radu alebo sa opytat mal som obličkovu koliku dali infuzie tie mi pomohly ale večer som ešte pocitoval bolest ladviny áno som išiel na urologiu a urobila rongen a sono ale nič nenašla bolesti ustupili ale ešte cítim mierne lavu lavinu ale už iba miene može to byt ešte podráždené neako prejde to? mal som ked som mal koliku v moči aj krv dakujem za radu
ale bol som u urologa aj na ultrazvuk aj na rengen a nic nenasli takze ja sa domievam ze tam mam nieco natiahnute alebo od stresu.dalej privitam dalsie nazory.dik
Není sranda ....to čo opisuješ môže mať ďalekosiahle následky.Môj priateľ to zendbal až tak,že prišiel o semeník.Mal tam nádor,ktorý mu časom narástol do veľkých rozmerov,ale bolesti extrémne necítil. BOHU vďaka,že to nebolo zhubné.Dnes je mi zdravučký a ja prosím aby to tak aj zostalo.
Takže treba ísť do toho,nezameškávať a neodkladať!!! Držím palce!