Brý deň! .. Mám taký problém čo ma asik vacsina ludi.. Mam uz tyzden tik na oku.. mala som uz taketo obdobia ale teraz je to uz fakt zle.. stale mi trha okom trochu mi uz opuchlo viecko a navreli mi tam zilky. Lave oko mam viditelne inaksie ako prave.. Stale sa neviem dokopat k doktorovi raz mam to raz hento same pisomky.. btw mam 16 rokov.. Chcela som si kupit horcik ale nechceli mi ho v lekarni dat.. fakt neviem .. chcem sa len spytat ci fakt mam zajst tomu doktorovi lebo ja tam chodim vacsinu len o hodine dvanastej.. 10 rokov som sa liecila na stitnu zlazu a mam ich plne zuby.. moze to byt z toho ze mi teraz vysadil tabletky??? :-O prosim vas len mi napiste nieco normalne a nerobte si srandu.. lebo.. zasa chytim tik :D :(:( dakujem z pozdravom Eva
Neutichajuci tik v oku
Mozno nevedeli , ze horcik je vlastne magnesium Mg uz sa stretol v lekarnach aj s tym...Mozno si to splietli s tym co hori a mysleli si o Vas ze ste podpalac.V kazdom pripade Ano moze pomoct horcik.Ja by som pridal multivitamin s komplet mineralmi a na
cas aj nejake sedativa...
Ahoj:)...za prve nechapem prečo ti nechceli v lekarni predať horčik??...a po druhe moja mala rovnaky problem a vyriešila som to doplnenim horčika ale v prirodnej forme a to kupeľom nôh v živej soli-da sa kupiť v skoro každej drogerii (najlepšie a aj najlacnejšie je take žlte balenie -živa soľ z mrtveho mora)....nam to krasne zabralo od vtedy žiadne tiky (a to ma najprv povlačili po psychologoch heh!!) 2krat tyždenne mačať nôžky a upravuje to aj tlak...