Pri sexe myslim na byvaleho:/

nessa21

autorka akoby mi citala z duse..ja mam strasne podobny problem, aj ked nie az v takom stadiu ako ona...je tazke prestat mysliet na niekoho ineho, ked mate pocit, ze k tomu byvalemu stale patrite..a aj ekd presiel uz cas, aby som zabudla, tiez neviem prestat na nho mysliet...ani nam nepriali okolnosti, tak je to smutne :((

andy

Ahojte baby, nedá mi sem neprispieť. Len vám chcem povedať, že je to úplne normálne, prežila som dosť vzťahov, pri novom mi vždy dlhšie trvalo, kým som prestala myslieť na bývalého, všetko chce svoj čas. Príde aj láska, zabudnutie na bývalých a budete šťastné. Držím palce

niki.

Ďakujem, ani som nečakala, že mi niekto odpovie. Ste zlaté. Želám Vám, aby ste vy mali po svojom boku milujúceho človeka. A ak takého už máte, aby Vám to vydržalo po celý život. Nikdy neviete, čo prinesie budúcnosť, preto si užívajte každý deň, kedy ste šťastné. Tak ahojte a veľa - veľa šťastia a lásky.

kayla

niki, myslim, ze v takomto pripade ti nikto nic nemoze vytykat. Jedine ak ten chlapec, ale ten si je toho asi vedomy. Asi ta ma strasne rad, ked aj napriek tomu sa pokusa u teba dalej a dalej. Urcite s tebou nechodi a nepozyva ta iba pre paradu. Verim, ze po case sa z toho dostanes, ale to nebude otazka par tyzdnov! Mozno mesiacov, mozno aj dlhsie!! Na velku lasku sa tazko zabuda. Zelam ti vsetko dobre, aby ti po case niekto "realny "ozivil city, ktore citis este k byvalemu, ale aby si ich prezivala uz k tomu dotycnemu. Drz sa.

nepoviem

niki. - škoda že si nepovedala dôvod, aj mna to velmi zaujímalo .. a je to smutné .. ja som momentálne s človekom o ktorého si ty prišla, tak dúfam že nám šťastie bude priať :)

niki.

ja bývam sama v Blave a nedokážem byť sama, preto som s týmto terajším priateľom. On je strašne zlatý, dovtípil sa, že k nemu necítim až takú veľkú lásku a rešpetuje to. Ale je nám spolu dobre.Chodíme spolu do kina, na večery, ideme na lyžovačku. Máme spoločné záujmy. Keby som ho stretla skôr, boli by sme ideálny pár. A ten bývalý? Nie je šanca vrátiť to späť. Ale nechcem to dopodrobna rozoberať, prepáč. No aj keď sa teraz trápim, ďakujem bohu, že som ho spoznala a bol súčasťou môjho života. Ale ten ide ďalej a ja sa snažím zabudnúť. Ale nejako sa mi to nedarí.

night

prepac ze sa spytam, nemusis mi odpovedat ak nechces, ale preco ste sa rozisli s byvalym priatelom? ked ho stale tak milujes, nieje sanca aby ste to dali znova dokopy? ja by som z toho asi zosalela, milovat ho, mysliet nanho ale byt s niekym, s kym nemam taketo pocity..ja by som bola asi radsej sama, ako takto, bola by som s niekym az keby na sto percent viem ze uz k byvalemu nic necitim

niki.

aj ja mám ten problém a to mám 26 rokov. môj predošlý priateľ bol úžasný, strašne som ho milovala a milujem ho dodnes. len nám okolnosti nepriali. ale ak by mi aj teraz zavolal, bez váhania by som za ním išla. a terajší priateľ ? neľúbim ho tak ako toho predtým. mám ho rada, je fajn, ale láska v tom nie je. len sa bojím samoty tak som s ním. a ten sex? myslím na bývalého. porovnávam. a bohužiaľ bol lepší. už keď začíname, myslím na to ako to robil bývalý, ako sa ma dotýkal, bozkával. a neviem sa toho zbaviť. dokonca, keď sedíme napr. večer v aute a len sedíme a sme ticho, myšlienkami som pri bývalom. len moje telo je v tom aute-srdiečko nie. asi to bola láska na celý život. a neviem ho z toho srdiečka dostať preč.