Ked sa tam dole oholim..

Príspevok v téme: Ked sa tam dole oholim..
janka

mohol by mi niekto poradit pls?? ked sa tam dole oholiim asi po 2 dnoch sa mi objavia vyrazky a strasne swrbia a vyzeraju ako vyrazky na tvari take te biele..pouzivam aj upokojujuci balzam po holeni alebo veet ten krem proti zarastaniu chlpkov a nic...nepomaha nic... a holim sa vzdy novou ziletkou asi tak kazdych 6 dni..

tak to jo

.. ja mam tento istý problem.. uz som to tu aj vytvarala ze ci niekto nato niečo.. na mna nič nezabera.. teraz som vo vývijovom stadií s mojim chalpcom ale asi to ukončim. ja sa necitim pri nom dobre ked viem ze som nieje dost pripravena z vonka uz lento ma deprimuje.. takto to asi bude po celý život..

didkemi

ono je to individualne, mne to zabralo tebe nemusi, ale proste vtedy som mala tak strasne zapalene ze som ani sediet a chodit nemohla. a po mesiaci bolo super.

o

na to nepomôže nič-nič a ešte raz nič. holím sa už 10 rokov. skúsila som často aj každý deň, skúsila som zriedka raz za týždeň, menila som aj zakaždým žiletky, skúsila som aj weet hol. stroj za 500,- Sk, skúsila som púder, dezinfikovať, weet proti zarastaniu, calciovú masť, zinkovú masť, peeling každý deň. A vyrážky mám stále. Teta je ožná lekárka a povedala, že na to nič nie je. závisí od citlivosti pokožky. A určite to nejde prekonať tým, že sa budeš častejšie holiť a myslieť si, že ti na to pokožka zvykne. len si to budeš viac a viac drádiť. Ale asi čo trocha pomáha je zinková masť a holiť sa každý štvrtý deň. Aj za cenu toho, že budeš trošku pichať.

didkemi

na to pomoze jedine caste holenie, hlavne v prvy mesiac, aj dva krat do dna. ja som mala presne to iste, az take hnisave vyrazky, ako som sa holila rano a vecer hned to zmizlo, a teraz sa mozem aj kazdy druhy, alebo treti a je to v pohode