Ahojte! Pouziva pripadne pouzival niekto emulziu dalacin T? Pomohlo vam to na akne? Ako ste spokojní?....dlho trvalo kym sa dostavil vôbec nejaky ucinok?..napiste prosim. dik
Dalacin T....akne
Tabletky na akné - clc.to Mne pomohlo toto.
mne to spálilo kožu na tvári a výseldok bol ešte horší....ja chodím v Trnave na dotykovú kyslíkovú infúziu, už som bola 5x a akné mizne jedna radosť bez farmaceutických a kozmetických prípravkov, ktoré mne ako psoriatičke ešte stav zhoršovali. Vrele odporúčam aj psoriatické flaky mi miznuú pomocou kyslíka. dávam kontakt 0915 / 937 241, alebo fcb 4P medical s.r.o
Ahoj :) ja som pouzivala dalacyn t zaroven s differinom a neuveritelne mi to uzdravilo moje akne(stredne tazke akne). Dalacyn som pouzivala na vyrazky rano a vecer a differine vecer po 20 minutaxh na celu plet. Vysledky som videla uz po prvom mesiaci a potom sa to stale zlepsovalo.Asi po pol roku aj flaky vybledli. Naozaj to pomaha :)
Ja som to používala každé ráno hooooodne dlho, ale žiadne svetoborné výsledky som si nevšimla
mám si tú emulyiu dať najprv na tampon a na pleť alebo prstami?
Ja pouzivam dalacin uz od leta, striedam si ho so zinerytom a som spokojna,velmi pomaha...najlepsie je ze vôbec nevysusuje:D
ahojte...Tak uz preslo 6 tyzdnov a ziadne zlepsenie :(. tak poposuvam ci este niekto sa neozve, ci sa oplati este cakat
baby je mozne ze sa najskor velmi zhorsi plet?...lebo teraz mam akosi vela tych velkych vyrazok
ahoj liana! Tak to som rada. A čo vsetko si predtym pouzivala? Ja zatial z antibiotik len zynerit.
a ked si dobre spominam, plet sa mi vyrazne zlepsila asi po 6 tyzdnov od zaciatku pouzivania