Co sa hodi, ake farby oblecenia k rysavej farbe vlasov? Cierna, cervena, fialova, ruzova alebo ine? Neviete? Dakujem.
rysave vlasy, farba oblecenia
ospravedlnujem sa za preklep ta cierna tam malo byt len jedenkrat
jankaaaaaaaaa:zelena,tmavomodra,seda,bezova,biela,cierna-cierna-tieto podla mna asi najviac
ja fialovi nemam rada
a co fialova?
alebooo taku cervenu s odtienmi do oranzova :D
tieto farby co ste tu vymenovali, myslite ze sa hodia aj ku ohnivocervenym vlasom? nemyslim taku bordovu farbu ale taku vyraznu cervenu s rysavym podtonom
zltohorcicova je taka otrasna farba, ako sracka po nadmernej konzumacii nezreleho ovocia.
jednoznacne hneda a zelena
jednoznačne zelená, ale páči sa mi aj sivá, ktorá je sama o sebe trochu fádna, no ryšavkám pristane
ešte sa mi k vám páči žlto-horčicová ;)
suhlas s tyrkisovou...to si viem kraasne predstavit...volila by som ale aj pastelove farby...take nie kriklave ale jemne...kriklave nie preto lebo rysavky maju vyrazne vlasy a to an nich dot uputava...kriklave oblecenie by to pokazilo...mne k rysavkam nejde vyrazna ruzova cervena cierna by vyzerala tak gothic...mne sa to nepaci neviem ako tebe...pekna by bola biela zelena bezova hneda pastelova zlta fialova oranzova..hlavne taka v ktorej sa dobre citis.