ked je baba tehotna a ide ku gynekologicke zisti to ta gynekologicka hned ze je tehotna alebo kolko to trva?? keby bola napriklad tak v 3-8 tyzdni
Za ako dlho sa to da zistit???
safa, tak držím palce, nech vám tehotenstvo dobre dopadne, nas drobec uz bude mat 2 roky:-))strasne to letiii
moze to lekar hned zistit a nemusi. ja som tam sla par dni po meskani menstruacie, ale na ultrazvuku nebolo vidno nic,vzala mi krv na zistenie pritomnosti HCG a tam sa to potvrdilo. a potom znova nebolo nic vidiet,tak nastal strach ci nejde o mimomaternicove tehotenstvo,tak mi vzala znova krv na HCG, a zistilo sa,ze sa jeho hodnota zvysuje, ale v 5tt uz bolo vidiet malu bodku =) na ultrazvuku a HCG uz mam dobre vysoke.pri 1.odbere som mala 34,8, pri 2.108 a teraz v piatok som mala 4000 =))) takze male je tam kde ma byt,v maternici a zatial sme ok
no mne normalnym tiez nezistila ale s vaginalnym uz bolo vidiet v tom 5tt
gynekologicka to nezisti v prvych dnoch!
ja somu nej bola po tyzdni a este nic nemohla vydiet, spravila mi len klasik test a potom az na treti tyzden to videla cez sono...
test ti ukaze uz po 1.tyzdni.a ginekologicka by mohla nieco vidiet tak v 3.tyzdni.ja som si test robila az po mesiaci,hned mi ukazal.test je fakt skoro 100 percentny
mne test ukazal po 4 tyzdnoch a lekar mi to povrdil 5tt..
no mne tehotensky test uz ukazal po dvoch tyzdnoch, na gynde dr. v 5 tt potrvrdila
fuuha, teda ty si dala dobre rozmedzie...ved to je pat tyzdnov rozdiel...samozrejme, ze to zisti.....
OCH BOZE MOJ DETI UZ NESEXUJTE UZ JE TO TRAPNE PRECITAJ SI PRISPEVKY O TOM A NEOTRAVUJ