PIKO

Príspevok v téme: PIKO
denisaa

ahojte.moj ex-priatel je zavisli na piku.chodila som s nim asi 3 mesiace.zo zaciatku bol uplne super chalan-28rokov,vsade ma braval,vymyslal super programy a bol velmi zodpovedny.ale potom po nejakom mesiaci to prislo.zacal hrozne ziarlit na vsetko,neustale ma ontrolova,postupne sa mi zacal vyhrazat-ked som to s nim chcela skoncit..no proste 1 den bol super mily clovek ktory by pre mna urobil aj nemozne a na druhy den mi nadaval a bol agrasivny..az po 3mesiacoch som sa dozvedela ze pikuje to v podstate kazdy den-klamal ma sice mi hovoril ze volakedy pikoval ale ze uz s tym svinstvom nechce mat nic a ze uz 1 rok najmenej nepikoval.potom som sa dozvedela plno inych veci o nom-no proste skoro vo vsetkom ma klaml.ked som sa pytala ludi oklo neho ze aky bol v minulosti tak mi povedali ze bol skvely clovek kazdy ho mal rad.proste piko ho zmenilo-okrada ludi,klame...a nevie pochopit ze s nim uz nechcem byt!!stale mi chce tlacit kaleraby do hlavy ze on sa naozaj zmeni.ALE JA MU UZ PO TOM VSETKOM NEVERIM ANI SLOVO!neviem ci mu mam pomoct alebo ho nechat v tom-on sa sam uplne znici

denisaa

ano,ja mu uz neuverim v nicom..je to strasne jak sa dokaze clovek zmenit.neviem ci je to chyba pika alebo vsetkeho dokopy.no nema lahky zivot,ale mohol ho mat pekny-sam si ho pokazil..len mi ho je luto

mairim123

Nie, never mu. Aspoň podľa mojich skúseností mimochodom niekoľkoročných.
Jednoducho nech príde za tebou trebárs o pol roka. Dovtedy nech sa dá do poriadku. A nech sa ťa nesnaží oklamať, pretože je veľa spôsobov si to overiť, popýtať sa ľudí a pod. a tak.