ahojte.moj ex-priatel je zavisli na piku.chodila som s nim asi 3 mesiace.zo zaciatku bol uplne super chalan-28rokov,vsade ma braval,vymyslal super programy a bol velmi zodpovedny.ale potom po nejakom mesiaci to prislo.zacal hrozne ziarlit na vsetko,neustale ma ontrolova,postupne sa mi zacal vyhrazat-ked som to s nim chcela skoncit..no proste 1 den bol super mily clovek ktory by pre mna urobil aj nemozne a na druhy den mi nadaval a bol agrasivny..az po 3mesiacoch som sa dozvedela ze pikuje to v podstate kazdy den-klamal ma sice mi hovoril ze volakedy pikoval ale ze uz s tym svinstvom nechce mat nic a ze uz 1 rok najmenej nepikoval.potom som sa dozvedela plno inych veci o nom-no proste skoro vo vsetkom ma klaml.ked som sa pytala ludi oklo neho ze aky bol v minulosti tak mi povedali ze bol skvely clovek kazdy ho mal rad.proste piko ho zmenilo-okrada ludi,klame...a nevie pochopit ze s nim uz nechcem byt!!stale mi chce tlacit kaleraby do hlavy ze on sa naozaj zmeni.ALE JA MU UZ PO TOM VSETKOM NEVERIM ANI SLOVO!neviem ci mu mam pomoct alebo ho nechat v tom-on sa sam uplne znici
PIKO
ahoj denisa
nie to nieje ticho pred burkou proste je mu dobre tam kde je ma svoju spolocnost s ktorou sa citi dobre,ale po nejakej dobe sa urcite ozve,najlepsie bude ked si zmenis cislo tym ze mu odpovie v telefone ze cislo neexistuje si o krok dalej,lebo ked bude zvonit bude to robit stale az kym nezdvihnes,ver mi!!ci mam stym skusenost?no coment....
Aká si hlupa ze sa s takym debilom vobec bavis. Jemu na tebe vobec nezalezi len na sebe a ty by si mu chcela pomocť? Maj rozum a nohy na plecia.
diky za prispevok,hafan.ano,ja sa mu vyhybam oblukom!uz aspon 2 tyzdne som ho nevidela.a som rada..uz mi ani nepise ani nevola ani neprezvana,proste nic..neviem ci je to lepsie alebo horsie lebo neviem ci to neni len ticho pred burkou :( ak sa tam mozem spytat tak ty s tym mas nejaku skusenost
denisaa ahoj
ignoruj ho co najviac!ako sa ti len da! vyhybaj sa mu zmen si cislo,a ked bude stale otravovat zakazdym volaj fizlov!s tvojho prispevku vidno ze ho naozaj nechces.
a neboj sa on sa nezabije to nespravi,
presne ako hovori hafan!!!
ano on sa mi vyhrazal uz vsetkymi roznymi sposobmi ze zabije seba,potom ze zabije mna a celu moju rodiny-a potom place ze on by to nikdy neurobil atd...proste je uplna troska..uz som na neho volala policiu ked bol sfetovany+alkohol-no proste strasne. je uplna troska.ja sa ho nebojim ked je nafetovanylebo vtedy je kludny ale ked si da k tomu alkohol tak je ako zviera a nic si nepameta a moze urobit nieco zle.ja uz s nim nechcem mat nikdy nic spolocne!!ale on ma len tak nenecha
nie piko nieje pikao ani nic podobne je to chemicka sracka ktora ti rozozere mozog citis sa ako boh ale pritom ta to nici rozoziera ta to zvnutra je to bordel ludia prec utekajte od takych sraciek !!ako je pervitin...iny vyraz.....piko ,biele,rychle,speed,
Ja som si myslela, ze Piko je vlastne Pikao, to sladke mlieko v tube. Preto mi bolo cudne, preco ti to vadi.
piko je pervitin
fetaci klamu je to tak,robia to automaticky,malo spi,malo je,ma velke zrenice,mily usmievavy,velmi zhovorcivy!vela vyfajci,stale pobehuhe-snori,vela energie,a niekedy robi-hovori od veci ? hmm nafetovany az po usi! normalny clovek si to nevsimne ,ale kto pozna take veci tak vie ze je sfukany jak raketa,
pekne mu vysvetli ze nechces byt s clovekom co uprednostnuje fet pred tebou,ak to zajde dalej /mam namysli tie horsie veci ako vyhrazenie atd,,/ze zavolas fizlov,,a uvidis co bude robit ,,,
čo je to PIKO?