Ahojte, potrebovala by som poradiť.. červené vyrážky ma skoro nikdy netrápili na tvári ale vždy len na dekolte a ramenách a som z toho už zufalá lebo napriklad v lete si nemôžem dať ani tričko čo by to všetko nezakrylo... pomáha na to niečo? niečo špeciálne?? prosím o pomoc..
Vyrážky na dekolte a ramenách
uvidíme.. niečo vyskušam, hádam to pomože :)
inak ak by vam to bolo neprijemne tam dole, tak dajte len trocha vody aby sa chrbat namocil...polezis, oplachnes a je to
no mna to nestipe, nedavam si tam tak vela soli a nekupem sa v tom kazdy den... ved voda je cista, tak myslim ze sol by nemala skodit
a tá kúpeľ v slanej vode nevadí intímnym partiám? nedostanem nejaký zápal, alebo ma to nevyštípe?
Ok super :)) tak to vyskusam :D znie to dobre!
nebude stipat...daj si nie plnu vanu a tak pol kila soli, ako chces...mozno budes mat potom suchsiu pokozku aj na nohach a na rukach, ale mne to celkom pomohlo- inak poradil mi to kozny...on mi teda radil tusim este viac soli... ved ochutnaj ci je ako more? :-) vysusi to tie vyrazky a stiahnu sa aj take zapalene
A to ma nebude potom štípať celé telo?? Ale ak naozaj pomáha asi vyskušam.. už som zufala..
ja s tym mam momentalne tiez problem a celkom pomaha solny kupel....normalne horuca vana a veeeela kuchynskej soli...
Ahoj erika :o) Dakujem, už som ti aj napísala mail ...
ja som mala hrozné akné a ekzémy 5 rokov,bolo to strašne depresívne. Nepomáhalo mi vôbec nič a ani lekári mi to nevedeli vyliečiť. Až som sa rozhodla vyskúšať jeden očistný program pri ktorom sa mi to stratilo za 2 mesiace,mimochodom som schudla 11 kíl a opeknela som:o)
ak by som ti na tie vyrážky mala niečo odporučiť, tak jednoznačne to isté čo som skúsila ja. ak sa chceš dozvedieť viac tak napíš: erika@misha.sk