Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NECHUDNIME.SCHUDNIME!!!

stacarka

hm, to ako vydrzis tak dlho na rotopede?? mne na zaciatok uuuuplne staci 20 minut.. musis mi poradit nejake finty stallone :)

moniqa87

to je mi paradox... jedna sa tu snazi skutocne zbavit nadvahy a mlada kocena sa uz ide snazit o podvahu...
hej mlada, trocha brzdi, nie, ze si znicis zdravie... hlavne jedz pravidelne

stallone

dnes a vcera som na rotopede nebola..koli nedostatku casu..(skola a jazykove kurzy)ale zajtra uz budem poctivo makat...ved dva dni oddychu nezaskodia,no nie:)

stallone

presne takto som to myslela..kazdy den sem napiseme co a ako...pohyb,jedalnicek a navzajom sa budeme povzbudzovat a inspirovat...:)

ja mam 62kg pri vyske 168-169cm a chcela by som aspon na 55kg...zacala som rozumnejsie jest...a skoro kazdy den si davam 40 km(1hod aj par minut)na rotopede...
mam aj celulitidu...ale pomalicky mi mizne..uz na takomto rezime ficim taky tyzden..pred tym to nebolo ono,ale bicyklujem uz aj 2 tyzdne..
Tak asi tak o mne:)

janka

ahoj, mne by pomohlo, keby som mohla s niekym popisat co cez den jedol, co pil a ci cvicil, taky kvazi dennik, ako sebakontrola, inspiracia..ja nedietujem, mne sa nechce stale mysliet na to ci je zrovna ovocny den, ci mesovy a delit stravu sebe a rodine.. len obcas potrebujem nakopnut, ked sa mi prestane chciet cvicit a kaslem na to kolko kedy zjem a co si davam do ust..chapes? ako si to predstavujes ty?
mam doma orbitrek, ked som nan prve razy stupla vydrzala som dve minuty a umierala som :) mam 40 kilo nadvahy, takze si vies predstavit..kolko potrebujes zhodit ty?