vekovy rozdiel

sophia

ahojte tak medzi mnou a mojim partnerom je 29 rokov rozdiel.Nevidim v tom rozdiel.Okolie zo zaciatku reagovala vselijak ale teraz je to uz dobre.Sme spolu 2 roky a dufam,ze nam to este dlho vydrzi najlepsie az do smrti :).Vsetko je to o tom ci si dvaja rozumeju a ci si vedia predstavit taky vztah aj o par rokov neskor.

rata

Vekový rozdiel? Ja s priateľom máme opačný vekový rozdiel. On je odomňa o 13 rokov mladší. Nevidím v tom žiadny problém, veľmi si rozumieme. Je len na tebe ako sa s tým vysporiadač voči známym, okoliu. Náš vzťah nám schvaľujú.

mifor

12-ročný rozdiel, veď to nie je strašné. Mne sa to vidí ideálne. Napríklad moja sesternica je od svojho manžela ešte o pár rokov mladšia.

zanda

Na mene nezáleží a ani na veku...Medzi mnou a mojim manželom je "iba 8 rokov" a je to v pohode.Ludia sa k sebe prispôsobia

giv

poznam vek.rozdiel zena 30, muz 20!! (ked sa brali) takze horsia moznost vo vek.rozdieloch a su spolu uz 20 rokov!alebo viac??

sjella

mne by to neprekazalo.. Ak by sme sa mali radi, preco nie? je sice jasne, ze muz vo veku 32 rokov je iny, ako ten vo veku 20+, ale.. ak ta inakost neprekaza, potom ani vek...