HAk

luliii

www.zdravie.sk

toto si urcite pozri, pisala som tam aj svoju skusenost, aj som tam skopirovala skusenosti zien, ktore pisali v inych sekciach, ale v ramci tejto temy... cekni to!

infinity

Hak moze mat aj opacny ucinok na akne,moze ti rozhadzat ciklus,padanie vlasov,pripadna neplodnost...atd. A pharmatex naozaj odporucam aj ja,je to naozaj skvela vec,musim len potvrdit...

niekto

esta zabudla zvysene riziko mozgovej porazky (suvisi s trombofiliou)
jednej babe to rozhasilo cyklus ked to dobrala pouzivam pharmatex je to skoro tak ucinne ako hak a nema vedlajsie ucinky ak to skombinujes s prerus. sulozou alebo metodou plodnych dni pripadne kondom tak to ma mensie riziko zlihat ako hak (ak berieme do uvahi zabudlivost na tabletky )

ja

alica7

Spolahlivost - pri testovani sa 1000 zenam za rok pouzivania narodili 3 deti, dalsim 77 ak si to sposobili same - zabudli uzit atd.
Vedlajsie ucinky - blba nalada, znizene libido, suchost a s tym suvisiace bolesti pri styku
Ucinky ktore az tak nevidno - karcinogenne posobenie, ale hlavne riziko srdcovocievnych ochoreni .. najma tromboza a embolia
Co lekari nezvyknu hovorit - je mozne, ze pri uzivani hak dochadza ku skrytym potratom - jeden z mechanizmov ucinku je totiz aj taky, ze ak sa predsalen vytvori zarodok, nema sa ako uchytit v maternici
Takze tak.

ja ;)

no ja som mala take "vedlajsie ucinky" ze mi zmizlo akne, upravila sa velmi bolestiva menstruacia, necitim ze ju mam a narastli prsia :) ine nic.