prosim poradte, ake vedlajsie ucinky moze mat HAk... najlepšie vlastné skúsenosti, ďakujem..a či sa jej fakt dá dôverovať...
HAk
toto si urcite pozri, pisala som tam aj svoju skusenost, aj som tam skopirovala skusenosti zien, ktore pisali v inych sekciach, ale v ramci tejto temy... cekni to!
Hak moze mat aj opacny ucinok na akne,moze ti rozhadzat ciklus,padanie vlasov,pripadna neplodnost...atd. A pharmatex naozaj odporucam aj ja,je to naozaj skvela vec,musim len potvrdit...
esta zabudla zvysene riziko mozgovej porazky (suvisi s trombofiliou)
jednej babe to rozhasilo cyklus ked to dobrala pouzivam pharmatex je to skoro tak ucinne ako hak a nema vedlajsie ucinky ak to skombinujes s prerus. sulozou alebo metodou plodnych dni pripadne kondom tak to ma mensie riziko zlihat ako hak (ak berieme do uvahi zabudlivost na tabletky )
ja
ach boze. to je vazne dilema. vsak to ma viac nevyhod ako vyhod:(
Spolahlivost - pri testovani sa 1000 zenam za rok pouzivania narodili 3 deti, dalsim 77 ak si to sposobili same - zabudli uzit atd.
Vedlajsie ucinky - blba nalada, znizene libido, suchost a s tym suvisiace bolesti pri styku
Ucinky ktore az tak nevidno - karcinogenne posobenie, ale hlavne riziko srdcovocievnych ochoreni .. najma tromboza a embolia
Co lekari nezvyknu hovorit - je mozne, ze pri uzivani hak dochadza ku skrytym potratom - jeden z mechanizmov ucinku je totiz aj taky, ze ak sa predsalen vytvori zarodok, nema sa ako uchytit v maternici
Takze tak.
no ja som mala take "vedlajsie ucinky" ze mi zmizlo akne, upravila sa velmi bolestiva menstruacia, necitim ze ju mam a narastli prsia :) ine nic.