Bolestive prsia

alenka_maxova

predpokladam, ze si mlada, takze na mamograf ta nepustia. Pojdes na sono, teda ak planujes doktora. No priprav sa, ze na take vysetrenie sa caka ja pol roka. Ja chodim pravidelne od 18 rokov, pretoze som mala v prsnikoch rozne hrcky neznameho povodu. Ale nie je to nic strasne, len vzdy cakam, co sa zas za ortiel dozviem :) Inak, podla mna to suvisi s hormonami. Ale pre istotu chod ku gynde. Aj tak nechapem, preco aspon raz rocne kazda zena nejde na sonografiu....co uz

folk medicin

Ja som kedysi tiez mala velmi bolestive prsia, ako keby boli cele zapalene.
Raz som v telke v Londyne sledovala program, kde rozoberali ludove liecebne metody a odporucali kapustovy list- strcit do podprsenky. Zdalo sa mi to absurdne, ale v zufalostisom to vyskusala. Aka to len bola ulava! Vrele odporucam!

ksl

Veľké prsia asi zadržujú viacej vody pred menštruáciou a preto bolia. Môžu bolieť ajv období ovulácie. Skús doktora a mamografiu alebo ultrazvuk,ale pochybujem,že ti niekto dá presnú odpoveď. Ale poteším ťa,počula som,že vraj rakovina prsníka nebolí. Ja mám inak tiež také bolestivé prsia a bradavky neviem...