ahojtee....mam taky problem..zacalo ma svrbiet v pošve a nemala som ani pohlavny styk. zda sa mi ze je niaka cervena jaqo keby podrazdena...poradte mi co stym mam robit....bojim sa to totiz povedat mame a ku gynekolofovi este nechodim...dakujeem :))
svrbenie v pošve
lucqa/ moja zlata ked ti skonci menzes,tak utekaj k doktorovi,lebo ked to zanedbas tak sa ti to moze vliect aj roky a to je peklo mozes mi verit...
vytok je normalny, pokial nezapacha, nesvrbi a nevyzera ako tvaroh.
dakujem hellan...a ten vytok je normalny? :-))
Nejake infosky :
Jasne ze sa ti to zahoji samo, povedz priatelovi nech ti to pofuka :-) Vzdy po velkej potrebe sa osprchuj, aby si si to nenainfikovala
lucqa/ ja som ti preto tak napisala ked si pisala ze sa to bojis povedat mame, a neboj sa nebude to nic vazne. mas aj vytok?
ahojte vsimla som si ze mam malicku ranku pri vchode do posvy...asi ma poranil priatel ked ma prstoval...dost to pali..a mam aj lepkavy vytok...co mam robit? zahoji sa to samo alebo mam ist ku gynekologovi? poradte
Tie lactobacily su volno predajne a pomozu, lebo narovnavaju narusenu mikrofloru a posilnuju imunitu. Ale musis ich uzivat pravidelne a dlhsiu dobu.
akinom: no saq uvidim....ja to povim mame saq predsa je to stale moja mama a je tu premna nato aby ma podrzala a je baba taq to pochopi hadam....boze len nech to neni nic vaznee:((
ved ked sa hambis mame nemusis hovorit nic, ak vies o nejakej gynekologicke alebo gynekologovi kludne sa tam vyber, mozes ist aj sama alebo s kamaratkou a nie je to vobec nic hrozne.
alebo si skus kupit iba Canesten krem pokial mas len svrbenie ale ak mas aj vytok tak radsej k tej gynekologicke.