chcem sa opytat ze ked nepocitujem bolest hrdla ani nic podobne, len som zachripnuta, bola som u doktorky a predpisala mi antibiotika, ci ich je potrebne naozaj uzivat. bo lekari predpisuju na vsetko ATB..
naozaj uzivat tie ATB?
Ja mám podobnú príhodu s ATB. Bola som u lekárky lebo som sa necítila dobre,nebolo to nič hrozné len nádcha a bolesť hrdla. K lekárke som šla hlavne preto,aby som to mohla doma v pokoji vyležať a mala som papier do školy. Tá mi dala na zapálené hrdlo ATB, vôbec som ich neužívala a keď som šla o 5 dní na kontrolu tak bola nadšená ako mi tie ATB pomohli,hrdlo bolo vyliečené lenže nie vďaka ATB ale vďaka čajíkom a pokoji. Takže asi tak-na každé hovadiny ATB a potom treba fórum na zdraví bo každý ho má pokafrané.
dakujem velmi pekne
kloktaj slanym roztokom, cmulaj propolki - propolisove pastilky. pripadne uzivaj cibulovu stavu - cibula a cesnak obsahuju alicin, ktory ma antibakterialne ucinky.
nie nic mi nerobila, iba povedala ze tam mam nejaky povlak a nasadila antibiotika. chore ze?
mala si robeny vyter z hrdla? ak by si mala bakterialnu infekciu, tak je uzivanie antibiotik opodstatnene. to by sa vsak muselo dokazat vysetrenim, ci uz crp, alebo z vyteru. v opacnom pripade nie je namieste uzivanie atb. pri zachripnuti uzivaj calcium, najlepsie sirup.
?