stale kazdy mesiac mavam nejake problemy..vaginalne..neviem ci je to mykoza alebo co..doktorka sa nevyjadrila..ja uz nevladzem fakt..tento mesiac mam to tam strasne napuchnute..vsetko boli..zajtra idem k doktorke..ale to nema konca kraja..nie je tu niekto kto to maval kazdy mesiac a zbavil sa toho? a z coho to mal mi prosim napiste a ako sa toho zbavil..fakt za odpovede vam budem velmi vdacna. pa
viem ze uz to tu vela krat bolo ale pomozte mi prosim :(
no ale ide aj o to ze ja bez hak nedostanem kramy..ja kvoli tomu hlavne chcem...lebo vzdy bolo strasne zle...bolela ma hlava .. navracanie mi bolo..niekedy az mdloby som mala..a teraz dostavam v phode a nic mi nieje..vlasy mi ani nepadaju co bolo priserne u mna..a pribrala som koncne..ku vyske 170cm mam 54 kg..a mala som vtedy iba 47...ma to aj vela kladov..ale problemi nechcem :( dnes si neviem ani ako sadnut ..aby som to nec itila
no v principe by nemal byt s pharamtexom problem ale ked mas taketo problemi spytaj sa tej lekarky ci to mozes pouzivat
ubolena - najlepšia antikoncepcia sú čípky pharmatex, nieje hormonálna takže ti nebude spôsobovať ťažkosti ako HAK. Ja kondomu neverím ale pharmatex je naozaj super. Určite by si mala vysadiť HAK. Je to svinstvo. A predsa existujú aj lepšie antikoncepcie ako je ona.
obe :(
Mala som parkrat aj take stavy, ze som napuchla a s tazkostami aj chodila, takze to poznam. :) A co ti opuchlo? Male, ci velke pysky?
a pocuj mala si aj z vonku strasne napuchnute..ja mam po prvy krat ale priserne..a ja este mam doktorku co robi len dva dni v tyzdni..preto musim cakat do stredy
Pouzivame kondom a je to fajn. Pred vysadenim HAK som mala tiez rozne pocity, ze uz to nebude take pohodlne atd., ale je to uplne v pohode. Hmm, tak mozno mas alergiu aj na latex.
ale ja som dost aj nachylna na vsetko..chodim aj na imunoalergologiu..pomaly sa nemozem nicoho dotknut..lebo sa mi daco vyhodi..nie vela ale normalne to nie je..ale ta dole som fakt problemi nemala a umyvat som sa mohla kadecim..a teraz uz akeby som sa ani umyvat nemohla..mam uz vsetkeho plne zuby..stale len po doktoroch beham jak taka krava..nno hak by som nerada vyradila..ale tak ked to nebude lepsie..tak ho vyhodim len tak sa zaprasi..a ty teraz aku antikoncepciu uzivas? iba kondom alebo nieco ine ti vyhovuje?
Tak to mozno suvisi prave s tou HAK. Ja som bola asi podobny pripad ako ty. Predtym mi nikdy nic nebolo, ani kym sme pouzivali kondom, ale potom som nasadila tabletky a zrazu problemy kazdy mesiac. najprv som to tomu nepripisovala, ale potom som tabletky vysadila a presli aj moje problemy. Teraz este preventivne kazdy mesiac beriem jednu tabletku Fluco sandozu a ziadne problemy nemam. Predtym to bolo fakt ako na beziacom pase. HAK totiz sposobuje zmenu konzistencie vaginalneho sekretu a potom je posva nachylnejsia na zapaly. U mna napriklad bolo aj ovela mensie zvlhnutie. Skus sa poradit s gynekologom.
a lubr. gel pouzivame ked treba