nepravidelna stolica-rady

silvus28

Daj si do jogurtu pomleté ľanové semienka a zapi to 2-3 dcl tekutiny, a nie je možné aby si nešla na WC-ko...

forsa9

ja si davam stale na ranajky mlieko alebo nizkotucny jogurt Rajo s musli(nestle Frutina) na veceru si davam ovsené vlocky(2 polievkove lyzice) ktore uvarim v 150ml mlieka a vznikne mi kasa,ktoru osladim troskou medu a k tomu si dam ovocie(najlepsie su na stolicu slivky) a niekedy si davam aj lanove semená ktore velmi pomahaju...skus to ako ja a nemala by si mat ziaden problem:-D...a tiez je dobre zjest melón a potom vypit mlieko a je to iste:-D...

hducxfdczgwa

ja som wyskusala wsetko, co ste tu napisali a este milion inych weci, ale nsa mna nic nezabera, ale ja netusim preco, ci sa tomu crewu naozaj uz nechce hybat, ci co?co ine by mi mohlo pomoct?asi nic, ked uz som wsetky sposoby wyskusala, ze?ale dik aspon za to, ze taketo stranky existuju....

jalla

samozrejme,ze mozes jest normalne,ale zvyseny prijem vlakniny,ovocia a zeleniny by tam mal byt stale,trosku zdravia neublizi nikomu

zproblem

za tie 2-3 dni sa mi upraví..ale v akom prípade...musim jest len zeleninu a ovocie, alevo moze strava byt normalna len zo zvysenymi davkami zeleniny a ovocia?

jalla

tak je niekolko sposobov ako upravit stolicu-jednym uz je spominane psyllium,kotore sice ie je najchutnejsie,ale pomaha,potom su to lanove semienka,tie sa daju zjest v pohode a vela ovocia a zeleniny,cize potrava bohata na nerafinovanu vlakninu...stolica sa ti upravi do 2-3dni a bude pravidelna..

tinkanr

Ahoj ja som na tento problem objavila celkom necakane spalovac tuku od Stacker 2 - 7 Phenylsatck. Zacala som cvicit a uzivta ho. Popri jeho spalovacich ucinkoch na mna posobi v tomto smere a ako hovoris ty s vyprazdnovanim uz nemam problem