ahojte, mám vystuplé znamienko na tvári, mám ho tam odmalička, a myslím že je stále rovnaké, ale niektorí mi hovoria že si to mám dať odstániť. čo myslíte?
Znamienko
Jajuska,treba to najskôr konzultovať s kožným lekárom.
..ahoj...popravde..aké je to mať vystuplé znamienko na tvári neviem..ale ja mám také na ruke..(na zápästí, takže je tiež na dostatočne viditelnom mieste)...ale..zvykla som si naň..dokonca sa mi páči a aspom rozoznám pravú ruku od lavej... :)Čo sa týka odstraňovania znamienok..je lepšie...ak sa odstránia čím skôr..a hlavne..ak sa jedná o nebezpečné znamienka...na nebezpečnom mieste!:) Ja Ti moc moc držím palce..a neboj..Ty to zvládneš!!!:D
a neviete či potrebujem ist na nejake testy, predtým ako si to dám vybrať?
A zabudla som dodať...na tvári,resp.na sánke zospodu,ale bolo vidieť dosť a špatilo
Ja som mala tiež,také dosť veľké,celý život,dala som si ho pred dvoma rokmi odstrániť a banujem,že som to neurobila skôr. Samozrejme,robila som to po porade s kožnou lekárkou. Ala je najvyšší čas,pretože ak začne jar,teplo,už sa to nerobí
ahojte..aj ja mam znamienko a idem ho dat vo stvrtok vonku......tiež sa bojim ale robim to pre krasu.......drzte mi palce.idem na plastiku
to ano, mne to zatial nejak nevadi, ale zas ked si predstavim ze to bude velke a hnusne...
jajuska1185 ja mám tiež, som sa odhodlala a na marec sa objednala.. Takému čo ho nemá, sa ľahko povie, daj si ho preč, ale ja viem o čom hovoríš.. tiež sa bojím, tvár je tvár :)
ja by som si ho dala preč... pleť je krajšia bez znamienok:)