Zarastanie nechtov

Príspevok v téme: Zarastanie nechtov
jajuska1885

ahoj, mam problem, trapi ma uz dlhsie. je tu uz jedna podobna tema, ale je uz velmi stara, a tak zakladam novu. Takze k tomu problemu. Zarastaju mi nechty na nohach, mam tam dive maso, a hnisa to. Citala som uz vela clankov o tom, for.... Chcem sa vsak opytat niekoho kto to fakt zazil. Pretoze vsetko co som citala sa da zhodnotit asi tak, ze polka ludi je za, a ta druha proti strhavaniu nechtov. chcela by som fakt uprimne pocut kto si daval strhnut nechty, ci ta bolest a to vsetko stalo zato...alebo by to teraz riesil inak, a ci to vobec mam riesit, ked je to bolestive, a je tu sanca, ze sa mi to objavi znova

mirkaa:dd

Ja som mala taky isty problem s nechtami, chirurgicku ambulanciu som navstivila 7 krat,nechty mi zarastali na obidvoch nohach strasne to boli ale 5 krat som k chirurgovi sla zbytocne ale napokon som skusila ineho a ten mi spravil resekciu nechtoveho lozka na obidvoch nohach a teraz to je skvele uz mi nezarastaju.Tak si myslim ze ta bolest z tej iniekcie stala za to hoci 5 krat bola bolestiva a zbytocna.

klodec

Ahoj, mam take iste problemy z tym zarastanim nechtov.Nechet mi uz strhavali stiri alebo pet krat...uz si nepamatam presne...a vobec mi to nepomohlo...zarasta to dalej...takze si myslim ze ta bolest za to nestoji... co ti tie inekcie na umrtvenie pychaju.. tie velmi bolia pretoze to ti pichaju do nervov (no tak da sa to vydzraz...ale fakt to za to nestoji...) teraz uz s tym nechtom ku chirurgovi nechodim.. pretoze to aj tam nepomaha... obcas to mam lepsie, inokedy zasa horsie... tak neviem ako chces ale ja by som si to uz urcite robit nedala pa

sasa222

No ja som mala presne to iste tie som mala zarasteny necht a bol cely zahnisani a bolo tam aj dive meso . Bola som na chirurgii hm umurtvili mi to. Takže to potom vobec nebolelo , inekcia kuštik bolela ale ne tak ako tu opisuju . Potom mi odstranili dive meso a nestiahli mi cely necht len proste rozrezali ten zarasteny cely ten zarasteny necht z jedneho aj druheho boku vybrali no mala som pokoj asi tak pol roka ale teraz to zaz začalo zaz mi zarasta.CHodim ku pedikurke kazdy mesiac no neni to bohvie ake ale uz to tak neboli a nemam to zahnisane.Ked tam uz mas dive meso jednoznačne už musis ist na chirurgiu pretože pedikrka ti s tym nic nespravi. A ten polrok som fakt ani necitila ze mam nechet vobec to nebolelo takže ja odporučam ist na chirurgiu a vytiahnut len tu zarastenu časť.

gabriel

moja znama mala s tymto neskutocne problemy.. asi dvakrat si musela dat strhnut nechty, no predstav si, ze ti niekto strhne zdravy necht, ako to priserne musi boliet.. a k tej bolesti pridaj este bolest, ked mas ten necht zapaleny a nevies sa ho ani dotknut.. potom si ta znama kupila bioptron, nasvecovala sipravidelne a odvtedy s tym problemy nema.. skus si otom precitat na www.bioptron.senea.sk