stastie vo vztahu

Príspevok v téme: stastie vo vztahu
apolena

chcela by som vediet ako je to u vas vo vztahu. ked som s priatelom tak som stastna, skakala by som az po strop a davam najavo to ze som rada ked sme spolu. on je "pri zemi" a tvari sa akokeby nic, to ze ma lubi mi povie velmi zriedka. aj ked sme v sukromi tak sa tvari ako po 20 rokoch manzelstva, pri tom sme spolu nejake 2 roky. uz som z toho zufala, lebo ma to stve, ze neda najavo to co citi, ak nieco vobec citi...
je to aj u vas takto?

moniqa87

drzim ti palce a hlavne si to rozloz v hlave, mozu byt na to dva pohlady a myslim, ze ty sama prides na to ktory je spravny a porozpravaj sa o tom s priatelom, to bude najrozumnejsie...
pretoze vacsina vztahov v dnesnej dobe stroskotava na komunikacii ako tu uz niekto vravel

apolena

presne to.
dorum je o to ze ti niekto poradi, povie svoj nazor, a nie ze ta hned ide poucovat a nakyda na teba. potrebovala som precitat nejake ine nazory.
dakujem

moniqa87

tak v prvom rade, kazdy clovek je iny...

tvoj partner moze byt ten typ cloveka, co dava lasku najavo len skutkami, ale na druhej strane to moze byt skutocne aj tym, ze k tebe prestava citit to co by mal...

takze si musis uvedomit, ze ty jedina ho dostatocne poznas na to, aby si vedela povedat aky je on clovek a ci sa uz jeho spravanie z normy vymyka alebo nie...

a preto nemusi mat pravdu ani kellysa, ale ani niekto kto ti vravi, ze to v poriadku nie je a mas to riesit...

takze riesenie musis najst sama... to co ti tu druhi napisu su len nazory a pritom si musis ty sama uvedomit, ze su to ludia, ktori nepoznaju ani teba a uz vonkoncom nie tvojho partnera a prave preto ti nemozu dat pre teba uzitocny nazor.... mozu ti to podat casto len zo svojho subjektivneho pohladu od ktoreho sa ale tvoja situacia moze rapidne lisit...

takze, ber to co ti tu vsetci napisali s rezervou a hlavne hladaj odpoved v sebe, lebo nikto z nas nepozna tvojho partnera tak ako ty...

drzim ti palce

kleopatra22

Naozaj slepaci nazor....Kellysa to vystihla uplne presne. Ale ved vsetci sa ucime z vlastnych chyb. Ked ta posle k vode, prides na to.

apolena

kellysa
nerob zo mna tu, co lipne na priatelovi. to co si napisala nie je ani moj komplex ani nic ine. ale to ked nepovie ze ma lubi mi uz pride trosku vela.
ked niekto niekoho lubi, podla mna by to vykrical do celeho sveta a nemal problem povedat to. nie je to fraza, ale zase ked to povies, neubudne z teba.
ja lubim skutkami, aj slovami. on iba skutkami. slovami niekedy viac ublizi ako pohladi...
a to ze skacem.... sme spolu 2 roky. ako sa mam spravat? ako manzelka po 20 rokoch? nastavit pidnulku ked chces sex a potom sa otocit na druhu stranu a zaspat? a na verejnosti okrem drzania za ruku neurobit nic, co by prezradzalo to ze tvorime par?
nevie sa tesit, a nevie dat najavo co chce, alebo co citi.
podla teba chcem vela?....

kellysa

Podla mojej skusenosti je menej vzdy viac. Ak sa priatel tvari tak, ako sa tvari, prestan sa ty spravat v tom duchu, ze skaces od stastia. Nie je nic horsie ako lepit sa na silu na partnera s tym, ako strasne ho milujes a pod. Miluj ho, ale skus sa spravat umiernenejsie. A co sa tyka toho, ze on ti to casto nehovori, to je tiez len zazity komplex, ze ak ma miluje, musi mi to kazdy den a kazdu chvilu HOVORIT. Ovela dolezitejsie, ako slova, su skutky. Zazila som to na vlastnej kozi. Ono niekedy prave tie prehnane vyznania lasky typu: chcem s tebou ostat do konca zivota (teda ak su vyslovovane prilis casto alebo v kratkom vztahu), vacsinou nebyvaju ani z polovice uprimne. Ako som napisala hned na zaciatku, menej byva viac. A stopercentne to plati aj v laske.

Vydlicka

Je to smutne, a krute, ale musis chvilku vydrzat bez neho. Proste sa zrazu odmlcat. A on ti bud zacne volat, budes mu chybat, bude dohadovat rande, alebo ta nemiluje a to potom nema zmysel. Z ineho pohladu. Nemozu byt obidvaja v oblakoch. Niekto musi byt dole a davat pozor na realny svet :0) Kym ty si lietas, on ta chrani :0)

veveveverica

mne sa toto stalo s bývalým .. a rozišiel sa somnou .. navrhovala som kompromis, že budeme menej spolu, že ho v škole nebudem navštevovať (chodili sme na rovnakú školu) ale povedal nie .. proste tá láska z neho vyprchala .. dávaj si bacha .. ked sa môj takto správal, tak to neveštilo nič dobré, už ho to nebavilo, lebo sme boli stále spolu a ja presne ako ty, som mu dávala stále najavo svoju lásku a vyvolávala a písala ako mi chýba a pod .. skús to obmedziť a uvidíš čo dalej ... držím palce :)